Корупција

недеља, 03. април 2011.

SKANDALOZNA KRAĐA ARHIVE NOVOBEOGRADSKOG POSLOVNOG PROSTORA RADI ZAŠTITE PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA (5)


Sindikatu opštine Novi Beograd obratio se prethodni direktor novobeogradskog “Poslovnog prostora” Aleksandar Stamenković, današnji direktor preduzeća “Gradska čistoća”, koje veoma uspešno upravlja tim preduzećem i o čijem radu građani Beograda imaju samo reči hvale.


Aleksandar Stamenković je dostavio arhivu preduzeća JP”Poslovni prostor” kao dokaz uspešnosti poslovanja u njegovom mandatu i uputio poruku da nadležni organi moraju utvrditi okolnosti pod kojima je čuvana arhiva preduzeća, kao i odgovornost lica koja su bila zadužena za čuvanje. Takođe, upućen je apel istražnim organima Republike Srbije i budžetskoj inspekciji Grada Beograda da što pre pronađu počionioce ove krađe. Gospodin Stamenković je potvrdio da poseduje veoma obimnu dokumentaciju, a koju će Sindikatu sukcesivno dostavljati.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар