Корупција

среда, 6. април 2011.

MAGISTAR ŽARKO RADENKOVIĆ INSISTIRAO NA PRIMENI ZAKONA, A ZAUZVRAT BIVA SMENJEN OD STRANE PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA


Sindikat opštine Novi Beograd je u prethodnih nekoliko meseci više puta pisao o velikom mobingu Predsednika opštine Nenada Milenkovića, nad zaposlenima u opštini Novi Beograd.

Jedan od prvih slučajeva mobinga u našoj opštini je smenjivanje magistra Žarka Radenkovića koji je kao načelnik odeljenja za građevinske i komunalne poslove sve poslove obavljao u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima. Nažalost ta odlika čestitosti i poštenja kod Predsednika Nenada „Dembelića“ Milenkovića nije pozitivna osobina! Predsednik Nenad „Dembelić“ Milenković u opštini sve poštene zaposlene prvo mobinguje, a potom smenjuje na niže radno mesto!

Jedan od predmeta na kome je magistar Žarko Radenković radio časno i pošteno, je odbijanje zahteva GP „Vegrap“ iz Zemuna za privremeno zauzeće dela građevinskog zemljišta na Novom Beogradu kao nesonovan. Verodostojan dokument je u prilogu. Problem je nastao, jer je predsednik Nenad „Dembelić“ Milenković preko svojih prljavih kurira, poput atomskog lopova direktora CRLE-ta Aleksandra Jokića, preduzeću GP „Vegrap“ obećao privremenu zauzeće zemljišta u zamenu za „novčano čašćavanje“!


Predsednik Nenad Milenković je ubrzo smenio magistra Žarka Radenkovića, koji mu je stajao na putu nesmetanog reketiranja novobeograđana kroz privremene dozvole nad javnim parcelama.  

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je i dobrovoljno penziono osiguranje ukinuo!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар