Корупција

субота, 02. април 2011.

ATOMSKI LOPOV DIREKTOR CRLE-ta ALEKSANDAR JOKSIĆ PODNEO IZVEŠTAJ O TROŠENJU (ČITAJTE:KRAĐI) SREDSTAVA PREDSEDNIKU NENADU MILENKOVIĆU ZA ČUPANJE AMBROZIJE

Sindikatu opštine Novi Beograd dostavljen je Izveštaj o trošenju novčanih sredstava za novobeogradski sajam automobila u iznosu od 400.000,00 dinara!

Iz Izveštaja se vidi da je atomski lopov Aleksandar Joksić uz saglasnost Predsednika Nenada “Dembelića” Milenkovića ovaj novac od 400.000,00 dinara potrošio na pisanje projekta, pisanje i evidentiranje poziva i drugo….!?

Navedeni razlozi u Izveštaju atomskog lopova Aleksandra Joksića su ne samo prozirni, već su razlozi u koje bi se rado uključili zaposleni u opštini Novi Beograd. Predsednik Nenad Milenković uvek se ponašao vođen logikom “daj da drpim još malo dok sam tu pa makar i hiljadu dinara” i koristio je svaku aktivnost da pokrade još malo budžetskog novca od novobeograđana!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!

Vaš Sindikat
Нема коментара:

Постави коментар