Корупција

понедељак, 18. јул 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ PO LIČNOM NAHOĐENJU RASPOLAŽE OPŠTINSKIM STANOVIMA




Sindikat opštine Novi Beograd je u prethodnih nekoliko meseci više puta pisao o velikom neslaganju između Predsednika opštine Nenada Milenkovića, zamenika Predsednika Miloša Petrovića i Predsednika Skupštine Živana Obrenovića.



Razlog za suštinsko neslaganje je velika tromost Predsednika Nenada Milenkovića prilikom donošenja odluka koje zahtevaju bilo kakvo veće udubljivanje i angažovanost, kao i raspolaganje opštinskim stanovima po ličnom nahođenju! Kako saznajemo, zamenik Predsednika Miloš Petrović se sa članom Veća Nemanjom Cabuncem otvoreno suprotstavio davanju opštinskih stanova funkcionerima na tzv. čuvanje! Kako Sindikat saznaje od ove dvojice novobeogradskih funkcionera jedan od tih opštinskih stanova u blizini Fontane koristi novobeogradski većnik Miloš Hetlerović!





Zamenik Predsednika Miloš Petrović i većnik Nemanja Cabunac dostavili su Sindikatu izveštaj o stanovima na kojima Gradska opština Novi Beograd ima pravo korišćenja i raspolaganja i objasnili da opština ima 45 stanova, površine od 21kvm do 78 kvm. Objasnili su nam da se pojedini sporovi za bespravno iseljenje namerno otežu, potom da su u pojedinim opštinskim stanovima opštinski funkcioneri iako nisu dodeljeni nikom ili su pak dodeljeni na „čuvanje“ drugim licima! Najodgovorniji za ove zakulisne radnje je Predsednik Nenad Milenkovićkoji je sa svojim najbližim saradnicima uzurpirao opštinski imovinu!



Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u kafiću Asteriks ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.



Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd nećemo glasati za njega!



Vaš Sindikat















Нема коментара:

Постави коментар