Корупција

уторак, 10. мај 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ FIKTIVNO KOSIO AMBROZIJU ZA 30.000 EVRA

Sindikat opštine Novi Beograd ponovo dolazi u posed skandaloznih saznanja! Predsednik Nenad Milenković je ukrao skoro 30.000 evra fiktivnim košenjem ambrozije preko firme Demetra RB Beograd, čiji je direktor Radenko Bokač!  

Firmi Demetra RB od 2008.godine, kada počinje da posluje sa opštinom Novi Beograd naprasno rastu godišnji prihodi sa 6.000.000 dinara na 14.000.000 dinara! Zaposleni i građani novobeogradske opštine s pravom pitaju zašto se novobeogradske budžetske pare prebacuju u privatne džepove na ovako ogoljen način!? Kome sve ide razlika od 8.000.000 dinara!?

Zašto je član Veća Igor Pupić bio stimulisan sa 30% preko redovne plate dok je bio koordinator projekta za čišćenje novobeogradske ambrozije!?

Kojim je to građanima isplaćeno 1.700.000 dinara za fiktivne dnevnice!?

Pa dokle ćete više besomučno da nas potkradate!?


Dokle ćete ministre-patrone Petroviću »10%« da potkradate novobeograđane sa svojim štićenikom Milenkovićem!?
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je i dobrovoljno penziono osiguranje ukinuo!

Vaš Sindikat

















Нема коментара:

Постави коментар