Корупција

петак, 18. март 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ POKRAO SVE ŠTO SE DALO POKRASTI, A MALO VIŠE MU PRIPOMOGAO ČLAN VEĆA DRAGAN VUJEVIĆ

Predsednik Nenad Milenković je lopov nad lopovima! Prilikom dolaska na mesto Predsednika opštine Nenad Milenković je zatekao punu kasu, koju mu je ostavio prethodni Predsednik opštine Željko Ožegović! Zaposleni u novobeogradskoj opštini javno govore kako se u vreme predsednikovanja gospodina Ožegovića red znao i nije se moglo sa opštinskim parama ponašati po ličnom nahođenju.

Dokaz za ove tvrdnje je dokument u prilogu gde se jasno vidi da je opština Novi Beograd raspolagala sa 262.000.000 dinara suficita. Ovaj više milionski suficit je stvorio gospodin Željko Ožegović pažljivim planiranjem i ulaganjem isključivo u projekte od kojih novobeograđani mogu imati dugoročnu korist.

Potom je predsednikovanje, pukim slučajem, jer je iz Demokratske stranke odrubio glavu Čedomiru Jovanoviću, preuzeo Predsednik Nenad Dembelić Milenković. 
Sa tolikim stotinama milionima dinara bezidejni, nesposobni i tromi Predsednik Nenad Dembelić Milenković nije znao šta da radi, pa je počeo da se goji i goji i goji! 
Pokušao je te milione da troši bez javnih nabavki u čemu ga je tadašnja Načelnica budžeta Dragana Todorović sprečila i to platila penzionisanjem. 
Onda je kupovao čokoladice, vinjake umesto da veći deo od tih 262.000.000 dinara uloži u bazen 11.April i omogući svoj novobeogradskoj deci da imaju rekreativnu nastavu u zimskom periodu. 
Novac koji je bio predviđen za tekuće održavanje škola od 27.000.000 dinara realizovao je tek ovih dana jer je nabavku nameštao, zajedno sa članom Veća Draganom Vujevićem, za preduzeće Centroprojekt i Izolinvest.

Sve u svemu, Predsednik Nenad Dembelić Milenković iz dopisa koji je uputio gradskom sekretaru za finansije gospođi Renati Milić Radujko:
  • pola je slagao (bazen nikad završen, komunalno uređenje parkova sa 12 igrališta za dve godine), 
  • a pola je ukrao (popravka trotoara sa Palirom, Petuhom, Milošpromom; uklanjanje ambrozije sa ministrom Milanom Markovićem; čišćenje snega sa Fiji Team; tekuće održavanje škola sa Izolinvestom i Centroprojektom )! 
Nek ste Vi Predsedniče Nenade Dembeliću Milenkoviću i članu Veća Dragane Vujeviću samo debeli i veseli!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u kafiću Asteriks ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd nećemo više glasati za njega, nama je i dobrovoljno penziono osiguranje ukinuo!

Vaš Sindikat


Нема коментара:

Постави коментар