Корупција

среда, 16. март 2011.

NOVOBEOGRAĐANE ŠIŠA PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ, PA IH JE ZA TRI GODINE SVE OŠIŠAO NA NULARICU!!!


Sindikat opštine Novi Beograd došao je do saznanja da je Predsednik Nenad Milenković na početku svog mandata formirao Komisiju za uštede i racionalno trošenje budžetskih sredstava sa sledećim objašnjenjem:
 Da bi se budžetska sredstva racionalno trošila i projekti uspešno realizovali, formirao sam Komisiju za uštede i racionalno trošenje budžetskih sredstava. Ona prati i analizira efikasnost rada opštinskih službi i na­čin trošenja sredstava, vrši finansijske analize i dostavlja mi predloge za efikasnije i efektivnije poslovanje.“

Komisija za uštede i racionalno trošenje formirana je krajem 2008. godine, a za predsednika je izabran član Veća dr Zoran Plasković. Predsednik Nenad Milenković se i u skupšini pohvalio tom komisijom. Komisija je održala dva sastanka početkom 2009. godine kako bi dala konstruktivne predloge predsedniku Nenadu Milenkoviću. Član Veća dr Zoran Plasković poverio se tadašnjem članu veća Aleksandru Ćordašu i rekao mu da je išao kod predsednika Nenada Milenkovića sa konkretnim i razrađenim predlozima za uštede budžeta, ali da mu je Predsednik Nenad Milenković odbrusio:
„ Kakva crna Komisija! To je u funkciji političkih poena za pridobijanje glasača i građana Novog Beograda i da se u skupštini ućutkaju oni glupi napednjaci koji pričaju kako rasipamo budžetska sredstva“.

Član veća dr Zoran Plasković je pokunjen i razočaran izašao iz kabineta Nenada Milenkovića i više nikada nije sazivao komisiju. Već više od dve godine, Komisija za uštede i racionalno trošenje ne radi, ne postoji kao da nikada nije ni formirana. Član Veća dr Zoran Plasković više je ne saziva, jer ima interes da kako-tako namiruje svoje lične potrebe kroz budžetsko plaćanje preduzeću »Studio 22«, a što Predsednik Nenad Milenković jednim potpisom može da mu zaustavi. Prethodne nedelje, nakon dužeg odsustvovanja s posla zbog jake prehlade, vidno oronuli dr Zoran Plasković rekao je svom dugogodišnjem prijatelju, nekadašnjem članu Veća, da jedva čeka da se penzioniše, da je neke od uslova za penziju već stekao, i da ga je sramota da bude u kancelariji koja je nekada bila štamparija, da od tih isparenja može i kancer da zaradi, ali da trenutno nema kud.  

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u kafiću Asteriks ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd nećemo više glasati za njega, nama je i dobrovoljno penziono osiguranje ukinuo!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар