Корупција

недеља, 13. март 2011.

IMAMO POŠTENE PRIJATELJE!!!

Могу ли да знам ко стоји иза овог имена? Видех негде да има везе са синдикатом.
Припремам, тј планирам тај чаопис, сваки вид сарадње би ми добро дошао, наравно уколико будемо имали користи и ви и ја.
Поздрав,
Александра
Poštovana,
Iza našeg imena stoje svi zaposleni u opštini Novi Beograd, naša snaga je neinsistiranje na formalnom članstvu putem pristupnica već dobrovoljno dostavljanje dokumenata i informacija na način kako to naši simpatizeri smatraju prikladnim, a zarad jednog cilja! Cilj je smena korumpiranog Predsednika Nenada Milenkovića!
Svaka buduća saradnja sa Vama nas raduje!
S poštovanjem,
Vaš Sindikat

Želio bih znati s kime sam u kontaktu.
Srdačno iz Zagreba,
Enes
Poštovani,
U kontaktu ste sa sindikalnom organizacijom najveće opštine u Srbiji koja se bori protiv korumpiranosti pojedinca koji je na čelu opštine, a zove se Predsednik Nenad Milenković.
Posetite naš sajt http://novibeogradafera.blogspot.com/
S poštovanjem,
Sindikat opštine Novi Beograd
U subotu ponovo dolazim u Bgd. Ako me pozovete na kafu rado ću se odazvati.
Pozdrav.
Poštovani,
Nažalost opština Novi Beograd ne radi u vreme vikenda.
Predlažemo da nas posetite nakon okončanja naše sindikalne borbe, što ćemo objaviti na našem sajtu.
S poštovanjem,
Vaš Sindikat

Поштовани Новобеограђани,
Учланите се у групу http://www.facebook.com/photo.php?fbid=433460998918&set=a.440988328918.243453.830223918#!/pages/Jedan-sasvim-NOVI-Beograd/335503209269
и пружите нам подршку!
Ускоро на Вашем кућном прагу, штампано издање.
Читамо се :-)

Ivan Rajovic
KNJIGA POS®TANJA-JEVANĐELJE PO MUCI
…….sigurno, mogao je Isus održati govor i ovim nesrećnim kradljivcima uglja koje su zakonoznanci posle “Insajdera” TV B92 doveli preda nj kao životinje koje bi najradije na smrt istukli. Mnogo bi toga Isus imao reći i jednoj i drugoj strani, ali ne želi govoriti, dok se god u ovoj situaciji jedni pojavljuju kao tužitelji, a drugi kao optuženi. Isus nije došao liječiti zdrave, nije došao radi pravednih već radi grješnika, došao je da potraži izgubljene i da ih dovede k Ocu i tako spasi. Sam je rekao: «Ja nisam došao suditi svijetu, nego svijet spasiti» (Iv 12,47). Isus se objavio kao milosrdni Samarijanac koji se saginje nad čovjekom grješnikom, liječi mu i povija rane i vodi ga u gostinjac, simbol Crkve i kraljevstva Božjega (usp. Lk 10,29-35).
Kako dovesti ove koji su mu doveli kradljivce uhvaćene u pljački veka do toga da sami spoznaju svoje grijehe, možda i veće nego je grijeh ovih jadnih kradljivaca ugljena? Vrlo elegantno Isus reče: «Tko je od vas bez grijeha, neka prvi na njih, i na palmu, naravno, baci ugljen!» (Iv 8,7). Ponovno se sagne i nastavi pisati po površini kolubarskog kopa koji već beše potpuno raskopan, ugalj preprodat, a pare strpane u privatne džepove, a oni koji dovedoše kradljivce ugljena, kad to čuše, stadoše odlaziti jedan za drugim počevši od starijih» (Iv 8,9). I osta Isus sam – i kradljivci s njime, šćućureni ispod palme. Sada započinje razgovor, pravi razgovor između Isusa i ugljenokradica o grijehu, o oproštenju... «Lopuže, gdje su oni? Zar vas nitko ne osudi?» I dok je palma tužno njihala sparušene grane, oni rekoše: «Nitko, Gospodine!» Reče im Isus: «Ni ja vas ne osuđujem. Idite i odsada više nemojte griješiti, nego rekonstruišite tu jebenu vladu!»


Pišite nam: sindikat.novibeograd@gmail.com


Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар