Корупција

субота, 26. март 2011.

ATOMSKI LOPOV DIREKTOR CRLE-ta ALEKSANDAR JOKSIĆ PODNEO IZVEŠTAJ O TROŠENJU (ČITAJTE:KRAĐI) SREDSTAVA PREDSEDNIKU NENADU MILENKOVIĆU

Sindikatu opštine Novi Beograd dostavljen je Izveštaj o trošenju novčanih sredstava za novobeogradski sajam knjiga u iznosu od 600.000,00 dinara! Sindikat opštine Novi Beograd pisao je u prethodnom periodu da je za manipulacije i potkradanje za organizaciju ovog sajma atomski lopov Aleksandar Joksić optuživao zamenika Predsednika skupštine Zorana Rapajića.

Iz Izveštaja se vidi da je atomski lopov Aleksandar Joksić uz saglasnost Predsednika Nenada “Dembelića” Milenkovića ovaj novac od 600.000,00 dinara potrošio na: pisanje projekta, pisanje poziva, koordinaciju aktivnosti, kontrolu i informisanje radnika obezbeđenja, organizaciju ljudskih resursa, superviziju i drugo….

Navedeni razlozi u Izveštaju atomskog lopova Aleksandra Joksića su ne samo prozirni, već su razlozi koje rade zaposleni u opštini Novi Beograd i koji su u opisu naših radnih mesta. Predsednik Nenad Milenković uvek se ponašao vođen logikom “daj da drpim još malo dok sam tu pa makar i hiljadu dinara” i koristio je svaku aktivnost da pokrade još malo budžetskog novca od novobeograđana!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!


Vaš Sindikat






1 коментар: