Корупција

среда, 2. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ SABOTIRA VAŽNE GRADSKE PROJEKTE


Sindikat Opštine Novi Beograd zvanično je potvrdio anonimno obaveštenje zaposlenih u JP „Poslovni prostor“ da je Predsednik Nenad Milenković uspešno sabotirao bitne Gradske projekte na kojima je insistirao Gradonačelnik Dragan Đilas.

Potvrdu informacije dobili smo iz Kabineta Gradonačelnika sa zvaničnim dokumentom Dragana Đilasa upućenom Predsedniku Nenadu Milenkoviću u kome se vidi da su sredstva od zakupa poslovnog prostora zbog nedostatka para iz JP „Poslovni prostor“ Novi Beograd preusmerena u budžet Grada Beograda.

Iz Kabineta Gradonačelnika su nam uz prosleđeni dopis preneli da će zbog ovog skandaloznog ponašanja Predsednika Nenada Milenkovića hitno biti ispitano poslovanje JP „Poslovni prostor“ kao i odogovorno lice Direktor Mišo Marković i utvrđene činjenice kako i zbog čega iznenada dolazi do drastičnog smanjenja prihoda Gradu Beogradu, a samim tim i usporavanja realizacije bitnih projekata.

Takođe, preneta su nam uveravanja da će ukoliko se utvrde bilo kakve nepravilnosti u poslovanju preduzeća JP “Poslovni prostor“ i Direktora Miše Markovića biti pokrenuta zakonom predviđena procedura.Podsećamo građane Novog Beograda da su u toku sudski procesi protiv Direktora Miše Markovića zbog "lepljivih" prstiju u Železnicama Srbije.

U međuvremenu, od strane zaposlenih u JP „Poslovni prostor“, dobili smo sledeći mail koji prenosimo bez komentara: „Poštovani, obaveštavamo vas da je u pripremi nagradna igra. Uskoro ćemo je završiti i proslediti, naravno ukoliko mislite da je u redu objavite je. Nagradno pitanje će otprilike glasiti. Koji funkcioner je utrčao u JP “Poslovni prostor” posle zahteva ŠEFA KABINETA GRADONAČELNIKA, da direktor Mišo Marković hitno odgovori zašto je zaštićeni objekat izdao za restoran. DO SKORE POBEDE
 
Zahvaljujemo zaposlenima JP „Poslovni prostor” na dostavi najnovojih finansijskih planova i izveštaja iz kojih se vidi kako i na koji način silni milioni iz Opštine odlaze u JP „Poslovni prosotr” i ne tragom nestaju. Zaposleni nam skreću pažnju na poslovanje preduzeća „Transakcija” koje je značajan "donator" Predsednika Nenada Milenkovića i člana Veća Dragana Vujevića, i to na iznose koji se mere u stotinama hiljada dinara

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vas će prevariti kao i sve druge.
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!

 Vaš Sindikat








Нема коментара:

Постави коментар