Корупција

четвртак, 17. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ PERAČ NOVOBEOGRADSKOG NOVCA U BANCI DARKA ŠARIĆA

Sindikat opštine Novi Beograd svakim danom dolazi do sve skandaloznijih saznanja o dešavanjima u našoj opštini.
Naime, Sindikatu opštine Novi Beograd dostavljena je ponuda Piraeus banke o oročavanju budžetskih sredstava naše opštine. Iz ponude se vidi da se radilo o boljoj ponudi za oročavanje iznosa do 200.000.000 dinara, a koju je Predsednik Nenad Milenković odbio zarad mutnih poslova sa Metals bankom.
Kako Sindikat opštine Novi Beograd saznaje jedan od Direktora Metals banke Srđan Petković sklopio je sporazum o priznavanju krivice sa Tužilaštvom Specijalnog suda za borbu protiv organizovanog kriminala, jer je upravo Metals banka bila ključna za novčane transakcije Darka Šarića!
Sindikat opštine Novi Beograd poziva sve zaposlene i građane Novog Beograda da ne dozvole pretvaranje naše opštine u Kolumbiju Beograda!
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!
 Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар