Корупција

уторак, 22. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ KORUMPIRANI SNEŠKO BELIĆ

Sindikat opštine Novi Beograd prenosi komentare zaposlenih vezano za najnoviju vremensku nepogodu koja se nadvila nad našom opštinom.
Naime, nakon bezuspešnog pokušaja zaustavljanja kriminalnog trošenja opštinskog novca, odnosno plaćanja izmišljenog čišćenja snega u iznosu od 4.893.246,00 dinara od 04.02.2011.godine, preko firme Fiji team, direktora Gorana Joksića, rođaka atomskog lopova Aleksandra Joksića, zaposleni razmišljaju o akciji pravljenja Sneška Milenkovića Belića ispred zgrade opštine!
Sneško Milenković Belić imao bi zadatak, po njihovim rečima da što hitnije naplati građanima Novog Beograda još 5 miliona dinara u što kraćem roku, preko preduzeća Fiji team! Kako saznajemo od zaposlenih Predsednik Nenad Milenković u toku jučerašnjeg dana bio je vidno usplahiren! Celog dana Predsednik Sneško Milenković Belić radosno je šetao pokraj opštinskih prozora i trljao dlanove radujući se milionima koji će se ponovo sliti u njegov probušeni lopovski džep! Kako sekretarice tvrde iz očiju su mu pohlepno sijale zelene novčanice! 
Miljenik Sneška Milenkovića Belića, mlađani opštinski  lopov Naldin Hadžialić u Džipu Dodž Kaliber, kome se zaposleni podsmevaju da će morati da ide pešice kada SNS bude vraćao pokradene novobeogradske pare, juri zaposlene po opštini i pokušava da im “uturi” u šake lopatu za čišćenje snega! Za to vreme Sneško Milenković Belić podsmeva se zaposlenima sa svog prozora grickajući omiljenu Duplo čokoladicu!     
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Sneška Belića Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!
Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар