Корупција

петак, 11. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ I ATOMSKA FIZIČIRKA JASMINKA JOKSIĆ JONIZUJU NOVOBEOGRAĐANE DO IZGLADNJIVANJA

Sindikat Opštine Novi Beograd zvanično je potvrdio anonimnu dojavu da je atomska fizičarka Jasminka Joksić pomoćnik direktora u Agenciji za jonizujuća zračenja i da tamo prima plata od oko 200.000 dinara. Podsećamo novobeograđane da je atomska fizičarka Jasminka Joksić direktorka Rent a Car Agencije i da sa atomskim lopovom Direktorom CRLE-ta Aleksandrom Joksićem uz mafijaški blagoslov Predsednika Nenada Milenkovića potkradaju građane Novog Beograda u milionskim iznosima.

Pozivamo novobeograđane da pišu Jasminki Joksić na mail joksic@srbatom.gov.rs i pozovu je da vrati pokraden novac budžetu Opštine Novi Beograd!

Mislite li građani Novog Beograda da projektni tim CRLE-ta i atomskog lopova Aleksandra Joksića i Predsednika Nenada Milenkovića funkcioniše. Pogledajte tim profesionalaca i zaključite da li verujete da ovi „profesionalci” bez dana radnog staža mogu da vam pomognu u dole precizno navedenim aktivnostima:

Ana Stanković – Šef Projektnog tima – Profesor engleskog jezika i književnosti
ana.stankovic@novibeograd.rs
Sonja Cvetićanin – Projektni menadžer – Diplomirani psiholog
sonja.cveticanin@novibeograd.rs
Tatjana Dokić – Projektni menadžer – Diplomirani ekonomista
tatjana.dokic@novibeograd.rs
Radmila Nadlački – Projektni asistent – Profesor engleskog jezika i književnosti
radmila.nadlacki@novibeograd.rs

Dva profesora engleskog jezika i književnosti, jedan psiholog i jedan dipl. ekonomista koji zajedno jedva da imaju 100 godina života? Kakve veze imaju profesori književnosti i psiholozi sa ekonomijom i razvojem? I atomski lopov direktor CRLE-ta Aleksandar Joksić je profesor književnosti, samo je malo iskusniji, naročito dok je radio kao profesor u gimnaziji…A poznat je i po tome što je predavao devojčici Nađi Jovanović, devojci člana Veća Igora Pupića. Pitanje za sve novobeograđane glasi: da li mislite da danas Predsedniku Nenadu Milenkoviću atomski lopov Direktor Aleksandar Joksić, taj profesor književnosti, savetuje da pročita neku knjigu o etici i moralu. Da li verujete građani Novog Beograda da Predsednik Nenad Milenković primenjuje kodeks ponašanja i morala koji je Skupština Novi Beograd pre par godina jednoglasno usvojila!?

Centar za razvoj i lokalnu ekonomiju Novi Beograd osnovan je 2004. godine na teritoriji Gradske opštine Novi Beograd, sa namerom da deluje na području Republike Srbije. Inicijativa za osnivanje CRLE-ta potekla je od prethodnog Predsednika Željka Ožegovića, koji je uhvatio u krađi atomskog lopova Aleksandra Joksića, tadašnjeg opštinskog menadžera i najurio ga iz Opštine Novi Beograd. Međutim, to je bila savršena preporuka za novog Predsednika Nenada Milenkovića i eto pokradoše pare novobeograđanima.  Osnovni cilj Centra jeste unapređenje ekonomskog razvoja i podizanje kvaliteta života građana Novog Beograda i regiona, a ne uništavanje Novog Beograda.

Glavne aktivnosti Centra, na kojima atomski lopov Aleksandar Joksić nikako ne radi, su:
  • Promocija Novog Beograda kao povoljne lokacije za preduzetništvo
  • Privlačenje domaćih i stranih investitora
  • Pružanje pomoći, davanje saveta i obučavanje građana zainteresovanih za pokretanje vlastitog biznisa
  • Organizacija javnih manifestacija (sajmovi investicionih potencijala, sajmovi zapošljavanja, sajmovi lokalne samouprave i sl.) u cilju promocije Novog Beograda i okoline kao povoljnih lokacija za investiranje
  • Saradnja sa domaćim i stranim razvojnim agencijama i vladinim institucijama
  • Planiranje i realizacija strateškog ekonomskog razvoja Novog Beograda u saradnji sa gradskim i republičkim institucijama
  • Povezivanje sa drugim lokalnim samoupravama i prezentovanje njihovih potencijala
  • Osnivanje Kluba privrednika u okviru kojeg će delovati privrednici sa teritorije Opštine Novi Beograd
  • Obezbeđivanje edukacije i pomoći klijentima (lokalne samouprave, državne institucije, MSP, NVO, akademske institucije itd.) u skladu sa njihovim specifičnim potrebama
  • Delovanje Projektnog tima specijalizovanog za metodologiju i implementaciju projekata finansiranih iz fondova EU i drugih dostupnih izvora finansiranja
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega!
  
Vaš Sindikat



Нема коментара:

Постави коментар