Корупција

четвртак, 24. фебруар 2011.

PREDSEDNIK NENAD MILENKOVIĆ ČUPKAO AMBROZIJU ZA MINISTRA MILANA MARKOVIĆA PA IŠČUPAŠE 5 MILIONA DINARA IZ BUDŽETA

Predsednik Nenad Milenković je alergičan na ambroziju, ali nije alergičan na milionske iznose, što novobeograđani veoma dobro znaju, ali iznenađenje je otkud u toj priči Ministar Milan Marković! Pojašnjenje nam daje zamenik Predsednika Miloš Petrović.
Kako saznajemo od zamenika Predsednika Miloša Petrovića akcija uklanjanja ambrozije u našoj opštini protekla je veoma loše, a Predsednik Nenad Milenković, opet nije propustio priliku za zloupotrebe i isplaćivao samo njegove političke miljenike što se vidi iz isplatnih lista u prilogu koje su nam dostavljene! Zamerka koju je zamenik Predsednika Miloš Petrović upućivao javno je da je skandalozno plaćati hiljade flajera za celu opštinu, još se bezobrazno ugrađivati u cenu koštanja flajera, pa povrh svega građanima Novog Beograda deliti sličice Ministra Vlade Milana Markovića koji u svom mandatu ima previše laži i neistina!
Ministar Milan Marković obmanjuje građane Srbije već godinama pa nije ni čudo što mora da plaća milionima dinara da bi popravio svoj nikakav rejting:
·         Ministar kaže da na jugu Srbije nema nevladinog sektora, ali podaci na sajtu Agencije za privredne registre, preuzeti od Republičkog zavoda za statistiku, pokazuju drugačije. Na listi registrovanih udruženja i društvenih organizacija za opštinu Bujanovac nalazi se 126 organizacija, za Preševo 90, a za Medveđu 38.

·         Ministar Marković rekao da će komunalna policija koja će rešavati svakodnevne probleme građana početi sa radom do kraja 2009. godine i imaće značajna ovlašćenja.

·         Prošlo je dve godine od najave ministra Markovića da će politički sistem Srbije do kraja 2009. biti promenjen kroz "sedam zakona reforme".

·         Ministar Marković rekao da će u Medveđi će do kraja godine (2009.) biti otvoren rudnik 'Lece', gde će biti zaposleno do 500 ljudi. Svi koji su se u tom siromašnom kraju Srbije nadali da bi uskoro mogli da dobiju posao u rudniku olova, cinka i zlata uskoro su se razočarali jer "Lece" nije otvoren kao što je ministar predviđao. Marković je, međutim, odmah na početku naredne godine dao novu najavu.

·         Ministar Marković najavio do kraja 2008.godine „otvorićemo jednu visokoškolsku ustanovu u Medveđi, ispostavu Beogradskog univerziteta, a u toku naredne godine i u Bujanovcu…"

·         Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu tvrdio je početkom 2008. godine da će za najviše dve i po godine biti napravljen jedinstveni birački spisak.

·         Ministar Marković rekao u septembru 2010.godine "Verujem da ćemo za mesec, mesec i po dana imati zakon (o referendumu i narodnoj inicijativi) koji će zadovoljiti sve standarde u skladu sa odlukama Saveta Evrope."

Da li je moguće, pita Miloš Petrović, da su ljudi koji su čupali ambroziju plaćeni oko 100.000 dinara, a ceo projekat uništavanja ambrozije koštao 5.000.000 dinara!? Da li je ova akcija u stvari bila još jedna prilika za samopromovisanje dve osobe, jednog Ministra Vlade i jednog Predsednika opštine za koga se svakakve tvrdnje iznose i da to košta 5.000.000 dinara!? Da li je moguće da se i ovoga puta neko okoristio budžetskim novcem kroz štampanje flajera!?   
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u Asteriksu ili u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika, a potom će vas poslati u svoje preduzeće Siti Rent-A-Kar doo da fiktivno iznajmite njegove automobile i to mu platite preko računa.
Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo glasati za njega, nama je dobrovoljno penzijsko osiguranje ukinuo i standard nam je srozao!
Vaš Sindikat



Нема коментара:

Постави коментар