Корупција

субота, 5. фебруар 2011.

ASTRONOMSKI TELEFONSKI RAČUNI PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA I NJEGOVE EKIPE IZ MESECA U MESEC PO UGLEDU NA GRADONAČELNIKA BOŠKA NIČIĆA IZ ZAJEČARA

Telefonski račun u Opštini Novi Beograd za mobilni internet za uzak krug pulena Predsednika Nenada Milenkovića, člana veća Igora Pupića i koordinatora Naldina Hadžialića iznosi 203.000 dinara za mesec decembar 2010.godine.

Predsednik Nenad Milenković i Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić imaju slične »mobilne« sklonosti izražene u stotinama hiljada dinara. (http://www.kurir-info.rs/srbija/telefonski-racun-boska-nicica-milion-dinara-mesecno-57705.php)

Telefonski račun u Opštini Novi Beograd za sve mobilne telefone za mesec decembar 2010. godine iznosi 315.000 dinara, od toga puleni iz kabineta Predsednika Nenada Milenkovića plaćaju svaki po 20-30.000 dinara: član Veća Igor Pupić i koordinator nevidljivih projekata Naldin Hadžialić.

Sa pola miliona dinara Predsedniče Milenković trebali ste novobeogradskoj deci da omogućite da započnu školsku godinu, a vi ste se još nagojili!

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića kako bi ostao i dalje nagojen, mi zaposleni u Opštini Novi Beograd više nećemo za njega glasati!

Vaš Sindikat













Нема коментара:

Постави коментар