Корупција

понедељак, 31. јануар 2011.

SRODNE DUŠE PO NOVCU

U čemu je razlika između Katarine Rebrače i Predsednika Nenada Milenkovića? Nema razlike, kao da su brat i sestra! Oboje vole raskalašan život koji finansiraju građani Srbije i Novog Beograda. Od tuđih para manekenka je sebi kupovala haljine, cipele, minđuše, parfeme, čak je plaćala najam džipa...

Od para građana Novog Beograda, Predsednik Nenad Milenković je sebi kupovao čokoladice, smoki, čips, stan od 57 kvadrata na Novom Beogradu, akcije profitabilnih preduzeća, novi džip, putovao po celoj Evropi, Velikoj Britaniji, Americi, Kanadi, Brazilu obilazeći familiju, prijatelje i provodeći vreme u šopingu.

“Manekenka je priznala da je od para za borbu protiv raka kupovala sebi haljine, cipele, minđuše, parfeme, da je plaćala najam džipa... ali, ona objašnjava da je to radila zato što je to ulaganje u marketing.
Katarina je rekla da ne bi mogla da animira javnost za borbu protiv raka u „starim krpama" i polovnim kolima... Na primer, na pitanje zašto je parama iz fonda kupila minđuše od nekoliko stotina hiljada dinara, ona je odgovorila da je imala važno gostovanje na televiziji i da je morala da izgleda atraktivno”, preneo je izvor Pressa. „


Ono što je veoma interesantno je to da su se ove srodne duše „pronašle” i „nanjušile” prošle godine. Naime, dana 30.03.2010.godine, a samo 8 dana pred hapšenje Katarine Rebrače, Nenad Milenković zvani Betmen, Glavati, Medeni pomenutoj velikodušno prebacuje 150.000 dinara na račun njenog fonda. Zašto?
Osnovano se sumnja da je pola para manekenka potrošila na cipele i parfeme, a da je ostala polovina para otišla na čokoladice, smoki i čips Predsednika Nenada Milenkovića.
Naravno, posrednik u ovom transferu pola-pola je opet atomski lopov Direktor CRLE-ta Aleksandar Joksić.

Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u koverti na radnom stolu pored omiljenog džojstika!
Zaposleni u Opštini Novi Beograd za njega više neće glasati!

Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар