Корупција

субота, 22. јануар 2011.

SKANDAL KOJI ĆE UNIŠTITI GRADONAČELNIKA DRAGANA ĐILASA

Članovima Sindikata opštine Novi Beograd obratila se putem mailova grupa odbornika SNS-a. »U svom obraćanju građanima Novog Beograda odbornici SNS-a  ističu da oni nisu bili upoznati sa svim lopovlucima Predsednika Nenada Milenkovića, ali da su do njih dolazile delimične informacije i bez detaljne dokumentacije koja je istaknuta na ovom sajtu. Ističu da su upozoravali Predsednika Nenada Milenkovića da ne sme da se ukida opštinski Bilten, ali da nisu imali dovoljno snage da taj zahtev isteraju do kraja.

Grupa odbornika SNS-a ističe da su često puta viđali Predsednika Nenada Milenkovića u kafiću Asteriks, u društvu člana Veća Igora Pupića i Mirka Šašića vlasnika Pekare Hit. Mirko Šašić inače važi za glavnog snabdevača nelegalnim opijatima.  Odbornici SNS-a demantuju da je Mirko Šašić ikada bio član SNS-a, kako to Predsednik Nenad Milenković često tvrdi za pojedine medije i na tribinama po mesnim zajednicama! Odmah posle 5. februara i velikog mitinga u Beogradu odbornici SNS-a najavljuju neprestane akcije protiv Predsednika Nenada Milenkovića koji je pokrao od građana Novog Beograda silne milione. Akcijama odbornika SNS-a koordiniraće kandidat za gradonačelnika Beograda na prethodnim izborima Aleksandar Vučić.
Građani Novog Beograda glasajte za Predsednika Nenada Milenkovića i vašu platu tražiće da mu ostavite u koverti na stolu u njegovom kabinetu sa obaveznom čokoladicom, nama zaposlenima u Opštini Novi Beograd je dosta, mi za njega nećemo glasati.
Vaš Sindikat

Нема коментара:

Постави коментар