Корупција

среда, 12. јануар 2011.

MAFIJAŠKI ADVOKAT PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA

Advokat Dejan D. Babić je četvrta anomalija lopovskog udruženja na čijem je čelu Predsednik Nenad Milenković. (vidite sliku koja sve govori),
Advokat Dejan D. Babić je majstor nad majstorima, nezamenljivi advokat Predškolske ustanove "11. april" gde pomaže direktorki Maji Stefanović u njenim mućkama sa javnim nabavkama, najčuveniji je slučaj trovanja salmonelom novobeogradske dece. Zbog čega se i sam Gradonačelnik javno izvinjavao novobeograđanima i obećao smenu ovog nesposnobnog rukovodioca.
Advokat Dejan D. Babić pravnim savetima pomaže  SPC “ 11. April”, čija je direktorka Snežana Stiković, koja se nebrojano puta jadala članovima Sindikata opštine da je bivši direktor Dragan Vujević, danas član Veća, nekolio puta ucenjivao po nalogu Predsednika Nenada Milenkovića da se ovaj vrsni pravnik uvrsti na platni spisak.
Identičan slučaj je i u novobeogradskom Javnom preduzeću “Poslovni prostor” gde je direktor Miša Marković, dobio povišen šećer zbog pritisaka i ucena Predsednika Nenada Milenkovića da se ovom vrsnom pravniku isplaćuje po 75.000 dinara!  
Mafijaški advokat Dejan D. Babić je Predsednik opštinske izborne komisije, Predsednik Saveta za propise opštine Novi Beograd i savetnik predsednika opštine Nenada Milenkovića, advokat Lekarske komore - kod Tatjane Radosavljević, advokat Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije i čega sve jos ne.....
Sve plaćeno jer - ništa u životu za džabe nije radio!!!!!
Advokat Dejan D. Babić klepa ogromne pare i to sve skrivajući se iza članske karte Demokratske stranke!!!!
Ovakvi nečasni postupci Dejana D. Babića nisu ostali neprimećeni, te mu iz tih razloga nije uspela samo-kandidatura za Nadzorni odbor Demokratske stranke, kako je članovima Sindikata objasnio njen visoki funkcioner kada mu je skretana pažnja o kriminalnim radnjama u samoj opštini i preduzećima čiji je osnivač.

Dejana D. Babića nigde javno nema, a građani Novog Beograda treba da odluče da li će da glasaju za Nenada Milenkovića, kome je potreban mafijaški advokat!
 
Vaš Sindikat

1.621 коментар:

  1. Dajte detalje o PU 11. april i o Maji Stefanović.

    ОдговориИзбриши
  2. PU '11. april' su sve predskolske ustanove na teritoriji opstine Novi Beograd, osnivac firme je grad Beograd, a radna tela ustanove bira iskljucivo vladajuci saziv iz opstine. Koliko ja pratim desavanja u ovoj firmi, na celu firme bili su nesposobnjakovici iz vladajucih partija na vlasti u opstini. G-dja Stefanovic se odlicno uklopila u ovaj sablon. Zapocela kao vaspitac u navedenoj firmi bila je i u tadasnjoj vladajucoj koaliciji SPS-JUL, pa onda i DSS, a od 5.10.,kao i svi preletaci u novoj vlasti, clan je DS. Sa ovim olosem Babicem sklopila je interni ugovor o zastupanju Ustanove pred Sudom, gde se i danas vodi bezbroj sporova sa napacenim radnicima. Pravnu sluzbu je proglasila nesposobnom (sto je zapravo jedino ispravno i ucinila), a sa njime sklopila ugovor o astronomskim nadoknadama. Posto je i sa njim gubila sporove, naprasno je prekinula svaku saradnju, ali gle cuda tu su opet neke nove lobanje iz DS kao tek dolazeca advokatska zvezda gdin Lucic. Naravno, doprinosi Beogradjana i dalje placaju honorare privatno angazovanim advokatima, i neposredno pune dzepove gdje Stefanovic.
    Prostom proverom na Sudu mogu se uociti sporovi sa radnicima kojih je sve vise, a o neispunjavanju sudskih obaveza Ustanova trenutno placa penale koji su presli cifru od 2 miliona dinara.
    Trenutno se protiv doticne vodi i nekoliko krivicnih postupaka zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja i zbog odgovornosti zbog ne ispunjavanja sudskih obaveza.
    Ne znam , gde lezi snaga ove osobe, jer pored svega ovde nevedenog ona i dalje krsi zakon!!!
    Ovi podaci su apsolutno verodostojni, a pokriveni dokumentacijom iz nekoliko sudskih sporova vodjenih protiv PU '11.april'.

    ОдговориИзбриши
  3. Ispravka na gornji tekst, u pitanju je mladi gospodin Lukic!

    I jos jedna vrlo interesantna novost: novi pravni savetnik gospodje Stefanovic je advokat Damir Okanovic, da , gospodin direktor Komiteta za bezbednost saobracaja. Hm...

    Pre nekoliko dana gospodja je KONACNO bila u Prvom sudu na nekoliko saslusanja zbog krivicne odgovornosti za nepostovanje odluka Suda, naravno u pratnji gospodina Okanovica. Konacno, zato sto je gospodin Okanovic direknim pretnjama odredjenim sudijama prolongirao saslusanje gospodje.

    Inace, posedujem dokumentaciju koja direktno pokazuje krsenje sudskih odluka koje automatski povlace krivicu, ali gospodja Stefanovic sa svojim ljudima (Babic, Okanovic, Lukic, i jos nekoliko DSovaca iz odredjenih policijskih sluzbi...) je toliko mocna da joj Zakon ne moze nista. Gospodja jos uvek krsi Zakon i ne ispunjava odluke Suda !!!

    ОдговориИзбриши
  4. Pa zar je mocnija i od Vucica, Nikolica...???

    ОдговориИзбриши
  5. ne znam je li moćnija, ali krade i bavi se kriminalom na veliko

    ОдговориИзбриши
  6. @Pravda
    Može li se doći do te dokumentacije?

    ОдговориИзбриши
  7. Iako je Maja Stefanović izgubila izbore za direktora P.U.'11.april' sa velikom razlikom, jer zaposleni znaju za njene malverzacije, pljačke na tenderima, plaćanje za mesto u vrtiću, kuću sa bazenom na Ledinama, renoviranje stana u bloku 61, pretnje otkazima, bahato i siledžisko ponašanje prema zaposlenima, zloupotrebu dece u političke svrhe, NJEN UPRAVNI ODBOR je ipak nju predložio ministarstvu za kandidata. Pošto je ministarstvo naložilo izbor novog upravnog odbora, ona opet namešta svoje kume i pulene u upravni odbor, kako bi oni ponovo nju predložili za direktora. Da li će uspeti da prevari ministarstvo?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. nadamo se da nece!!!!!svaka cast za sve sto ste napisali!!!!!

      Избриши
    2. Koliko je potrebno da neka od legitimnih institucija odreaguje na ovakvo kriminalno i protivzakonito ponasanje, ili to nekim pojedincima u lancu hijerarhije odgovara.
      Pitanje koje se postavlja svima je KAKO OVAKVA PERSONA KOJA SPADA U KATEGORIJU KRIVICNE ODGOVORNOSTI moze biti kandidovana za direktora vaspitnoobrazovne institucije?
      Ministarstvo zna za svaki postupak Maje Stefanovic,za bahato ponasanje, ucenjivanje i sve manifetluke i NECE podrzati takvu personu da bude na celu ustanove koja vaspitava decu.

      Избриши
  8. Maja Stefanović je svoju karijeru započela kao vaspitač. Važila je za najgoreg vaspitača u PU 11 April i nebrojano puta je bila premeštana iz objekta u objekat na zahtev mnogobrojnih roditelja. Kolika je njena nesposobnost kao vaspitača svedoči i da je pala državni ispit (u to vreme je to bilo prosto nemoguće) a onda ga je položila, naravno preko veze) kod Dragane Stanić. Smenjuje zamenika direktora, a ubzo ubada nož u leđa, pomoću svojih prijatelja iz opštine koji joj ne izlaze iz kancelarije i tadašnjem direktoru, pomoću pretnji i ucena, Igoru Opavskom.Na mesto direktora dolazi lažirajući podatke o godinama radnog staža u struci. Odmah smenjuje kvalitetne vaspitače i stvara kliku nesposobnih oko sebe. Naravno čini im uslluge, otvarajući nova, potpuno nepotrebna radna mesta zapošljavajući im muževe, sinove...(Lakić, Filipović i još mnogobrojne) sve u sektoru koji nema veze za potrebama. Okružuje se advokatima poput gorepomenutog Babića,a sada Okanovića (navodnog eksperta za saobraćaj, nepostojeće agencije) Isti za nju odrađuju posao, a sve u sprezi sa opštinom i gradom. Jedno vreme je gospođa bila u sukobu funkcija- istovremeno na mestu odbornika i Direktora, pa su je jedva naterali da da ostavku. Njeni advokati, naravno imaju dobre veze i u Sudu, a kako i ne bi kada su postavili sudije, pa se raznorazni postupci protiv nje odugovlače. Kada bi se kod nje primenio Zakon o poreklu imovine, mnogo toga bi bilo sve jasnije. Nekada u dugovima do guše sada okružena zidom oko kuće. Uzimajući mito za upis u vrtće, formira grupe i od 50-60 dece (proveriti Zvezdanu prašinu na Bežaniskoj kosi) direktno kršeći Zakon o predškolskom vaspitanju - normativ dece u grupama. Prilikom drugog izbora, bila je jedini kandidat, a glasove je brojala njena Komisija zajedno sa gorepomenutim Babićem. Isto je pokušala i pre nekoliko dana. Radnici su se jedva izborili da imaju svoga predstavnika u Komisiji i konačno je istina izbila na videlo. Najviše glasova je dobila Gordana Rakić. Međutim, gle čuda! Upravni odbor donosi neshvatljivu odluku da iako je vaspitno obrazovno veće jasno (tajnim glasanjem) reklo da ne želi nju za direktora donosi odluku o njenom postavljenju. Radnici su ogorčeni! Čekali su do 2 ujutru da daju svoj glas! Sramota i bruka! Sada čekamo da li će Ministarstvo reagovati. Ako neće, čućete naš glas veoma brzo. Demokratska stranka nije više na vlasti!

    ОдговориИзбриши
  9. Gosopođa Maja Stefanović, je već sama sebe proklamovala za direktora na brzinu u svom bahatom stilu preko njenih kumica i drugarica i prijatelja iz Opštine, članova DS a. Ma šta njih briga za mišljenje vaspitno-obrazovnog veća. Sve naravno aminovao je nezamenjivi advokat, veliki poznavalac saobraćaja, gospon Okanović, njen lični advokat (konseljere. Ovoga prethodnog gospon Babića, je ustupila za konseljera svojoj dragoj prijateljici prethodnoj predsenici UO u PU 11 april, poznatoj vrhovnoj doktorki Tatajani Radosavljević koja o trošku farmaceutske mafije obilazi svet. Da li će ministar potpisati, ne znamo, ali znamo šta ćemo ako potpiše. Za dve nedelje će se doneti Zakon o poreklu imovine, pa kom opanci, kom obojci.

    ОдговориИзбриши
  10. Svi zaposleni to znaju ali su pod stalnim pretnjama i prismotrom rukovodioca objekata u kojima rade,a koje je postavila doticna direktorka.Svi sastanci veca zaposlenih sa direktorkom se snimaju kamerom,a posle se verovatno na tajnim skupovima analizira svaki zaposleni posebno od strane rukovodioca i Gdje Stefanovic.zaposlenima je uteran strah u kosti iiako je dovoljan teret rad u prepunim grupama sa decom.I glasanje predstavnika za upravni odbor je bilo izmanipulisano,glasali su samo miljenici rukovodioca objekata.Dali ce nasa drzava imati snage da resi pitanje rukovodjenja ovako specificne ustanove,gde borave nasa deca ili cemo pravdu morati da trazimo pred medjunarodnim sudom?

    ОдговориИзбриши
  11. Koliko je potrebno da ovakve kriminalne i protivzakonite radnje postanu predmet razmatranja legitimnih institucija, ili ovakav nacin rada odgovara nekim pojedincima i institucijama.
    Pitanje koje se postavlja svima je da li ovakva persona i po kojim kriterijumima moze uopste biti kandidovana za direktora vaspitnoobrazovne institucije.
    Da li su oni koji joj pomazu i rade po direktivi svesni da saucestvuju u protivzakonitim radnjama?
    Da li clanovi upravnog odbora znaju koga podrzavaju?
    Ministarstvo zna i upoznato je sa svim postupcima, prekrsajima i manipulacijama i nece dozvoliti da zaposleni u Novobeogradskim vrticima trpe dalji teror Maje Stefanovic.

    ОдговориИзбриши
  12. Koliko je potrebno da neka od legitimnih institucija odreaguje na ovakvo kriminalno ponasanje ili cak i odgovar u lancu hijerarhije odgovornosti.
    Pitanje za sve u profesionalnom lancu je KAKO OVA PERSONA SA SVIM KARAKTERISTIKAMA ZA KRIVICNI POSTUPAK MOZE BITI KANDIDAT ZA DIREKTORA U VASPITNOOBRAZOVNOJ INSTITUCIJI.
    Ministarstvo je upoznato sa svim postupcima, zna sve korake i NECE podrzati ovakvu moralno nepodobnu licnost za direktora institucije u kojoj se vaspitavaju deca, u kojoj rade profesionalci i umetnici svog zanata.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Teror, teror, lična promocija ,manifestacije i zloupotreba dece u političke svrhe isključivo za DS.OVOME MORA DOĆI KRAJ , zapostavljene su osnovne vrednosti predškolskog vaspitanja a u prvi plan su izbili cirkusi i ulične parade posvećene velikom vođi.

      Избриши
    2. teror neviđeni !!!!!!

      Избриши
    3. HAOSSSSSSSS ,TEROR I STRAH

      Избриши
  13. Gospodja direktorka Maja Stefanovic je organizovala primanje 3200 dece preko kapaciteta vrtica,a to je 90 grupa vise! Veliki broj grupa ima i po pedesetoro dece. Radnici su zlostavljani i nisu u stanju da profesionalno obavljaju svoj posao. Za petak 9.11. je zakazala novo glasanje za izbor upravnog odbora sa ciljem da nju predloze ponovo za direktora iako je izgubila na nedavo obavljenom glasanju. Pozivam sve radnike da bojkotuju ovakav izbor direktora i upravnog odbora.

    ОдговориИзбриши
  14. Gospodja direktorka Maja Stefanovic je organizovala primanje 3200 dece preko kapaciteta vrtica,a to je 90 grupa vise! Veliki broj grupa ima i po pedesetoro dece. Radnici su zlostavljani i nisu u stanju da profesionalno obavljaju svoj posao. Za petak 9.11. je zakazala novo glasanje za izbor upravnog odbora sa ciljem da nju predloze ponovo za direktora iako je izgubila na nedavo obavljenom glasanju. Pozivam sve radnike da bojkotuju ovakav izbor direktora i upravnog odbora.

    ОдговориИзбриши
  15. KAAKO ZNATE DA JE MINISTAR NEĆE PODRŽATI KAD SU ZAJEDNO U VLASTI U BEOGRADU? DA LI DO MINISTRA UOPŠTE STIŽU NAŠI APELI S OBZIROM DA IMAMO INFORMACIJU DA NJEGOV SEKRETAR ŽELIMIR POPOV (LOBANJA DS) SKLANJA SVE PRIJAVE PROTIV MAJE?
    UZGRED PORUKA OKANOVIĆU KORISTIM SAMO LETNJE GUME.

    ОдговориИзбриши
  16. Nadam se da ste u pravu, i da je ova informacija DA MINISTARSTVO TO NEĆE PODRŽATI proverena i tačna, jer Maja Stefanović preko svojih rukovodioca već danima obaveštava zaposlene da je ona izabrana za direktora, i da je to gotova stvar. Još se zahteva od nas da aplaudiramo njenom ponovnom izboru. Istovremeno, pretnje i mobing se iz dana u dan pojačavaju, i to postaje nepodnošljivo za sve zaposlene. Apelujmo na ministarstvo da ne dozvoli, da na čelo bilo koje vaspitno-obrazovne ustanove dodje tako nestručna, beskrupulozna i loša osoba.

    ОдговориИзбриши
  17. 11 APRIL JE NAJBOLJA PREDSKOLSKA USTANOVA U SRBIJI!!!!A SVE SE RASPADA,PREPLASENI GLUMIMO PRED RAZNIM INSPEKCIJAMA KAKO JE SVE IDEALNO,A PROKISNJAVA I DUVA NA SVE STRANE,STOLICE I STOLOVI SU U NEKIM VRTICIMA STARI PREKO 30 GODINA,NOSIMO SVOJU GARDEROBU JER SMO DOBILI JEDNE PANTALONE I JEDNU MAJCU!!!ZABRANJENO NAM JE DA BILO STA TRAZIMO OD RODITELJA ILI DA DONOSIMO OD KUCE,A ZA 8 GODINA DOBILI SMO SVEGA PAR IGRACAKA,JEDNU LUTKU ZA DVADESETORO DECE!!!!I SVE SMO MORALI DA VRATIMO JER SE OTVORILA ZVEZDANA PRASINA KOJA JE I SAD POTPUNO PRAZNA,NEMA DOVOLJNO STOLOVA,STOLICA ,SUDOVA,POSTELJINE,KREVETA,ALI,IMA HRANE I PICA U IZOBILJU ZA DRAGANA DJILASA,LJILJANU JOVCIC I ALEKSANDRA SAPICA,IMA SE I ZA STIMULACIJE KOJE DOBIJAJU SAMO ODREDJENI LJUDI I TO VRLO CESTO!RADNICI SE NAJSTRASNIJE GURAJU,VREDJAJU I PSUJU NA MANIFESTACIJAMA OD STRANE RUKOVODILACA!!!RETKO KO IMA HRABROSTI DA ODBIJE BILO KAKVO ZADUZENJE JER ZNA DA CE BITI STROGO KAZJEN I ZA NAJMANJI PREKRSAJ KOJI NAPRAVI NA RADNOM MESTU. ZA NAJMANJE SITICE SE PISU IZJAVE,RADNICIMA SE PRETI OTKAZOM, DISCIPLINSKIM POSTUPKOM,PREMESTAJEM.DIREKTORKA I RUKOVODIOCI SE PONASAJU KAO DA RADIMO U NJIHOVOJ LICNOJ FIRMI,TEHNICKOM OSOBLJU JE OBJASNJENO KAKO TREBA DA GLASAJU ZA MAJU JER IM ONA DAJE PLATU,A NE GRAD BEOGRAD...BUBE I MISEVI SU NAM POSTALI POTPUNO NORMALNI STANOVNICI U OBJEKTIMA.HRANA JE TEK POSEBNA PRICA,MA SVE JE IDEALNO TJ.PO ISO STANDARDU...SVI SMO MI UZ GORDANU RAKIC KOJA JE JEDINA IMALA HRABROSTI DA IZADJE PRED 1200 LJUDI I KAZE PRAVU ISTINU,STRASNO JE TO STO NEMOZEMO I NESMEMO JAVNO DA JE PODRZIMO JER OPET NIKO NIJE IMAO HRABROSTI DA PREDLOZI KADNIDATA ZA UPRAVNI ODBOR ILI NIJE IMAO MOGUCNOSTI JER NIJE NI ZNAO,OBAVESTENI SU ISKLJUVIVO LJUDI ZA KOJE SE ZNA DA PODRZAVAJU MAJU STEFANOVIC!!!SAMO NEZNAMO U CEMU...RADNICI SE NISTA NE PITAJU,RADE ISKLJUCIVO KAKO IM JE NALOZENO!JOS JEDNA U NIZU NAMESTALJKI JE GLASANJE ZA UPRAVNI ODBOR JER NISU GLASALI SVI ZAPOSLENI,A ONI KOJI SU GLASALI NISU IMALI PRAVO DA PREDLOZE SVOG KANDIDATA VEC SU U STRAHU DIZALI RUKE ZA KANDIDATA KOJEG JE PREDLOZIO RUKOVODILAC.POJEDINI RUKOVODIOCI SU SAMOUVERENO OBAVESTILI ZAPOSLENE DA CE NAM MAJA STEFANOVIC I DALJE BITI DIREKTOR JER JE 5 CLANOVA NAMESTENOG UPRAVNOG ODBORA TAKO ODLUCILO,IAKO JE VECINU GLASOVA OSVOJILA GORDANA RAKIC,PA SE PITAMO DOKLE CE PETORO LJUDI DA KROJI SUDBINU CELOM 11 APRILU!!!DA LI SE TAKO IDE SRCEM U SVET!!!???O BAHATOM I NEVASPITANOM PONASANJU MAJE STEFANOVIC MOZE SE PISATI SATIMA MALO JE RECI DA PRED RADNICIMA DIZE NOGE NA STO,PUSI U ZATVORENOM PROSTORU,PRETI,PSUJE PONIZAVA I KAZE DA SE ZA SVE ZALIMO ZARETU OBRADOVICU,DA NAM NE PADNE NA PAMET DA JE PRIJAVIMO ZA MOBING JER SMO MISEVI I NEMOZEMO JOJ NISTA!!!!JOS NISAM UPOZNALA COVEKA U 11 APRILU KOJI SE SUPRODSTAVIO NA BILO KOJI NACIN NADREDJENIM A DA NIJE DOBIO OTKAZ, DA NIJE SUSPENDOVAN,KAZNJEN,PREMESTEN.....

    ОдговориИзбриши
  18. ISKRENO SE NADAMO DA CE DOBRO,ISTINA I PRAVNA NADJACATI ZLO KOJE VLADA 8 GODINA,DA DECA NECE BITI SAMO BROJKE,DA U STARIJOJ JASLENOJ GRUPI NECE BITI 40TORO DECE,DA VISE NECE SEDETI NA SUNCU U NEHUMANIM USLOVIMA I CEKATI DA IH SNIMI KAMERA SA DJILASOM,NARAVNO U PREDIZBORNOJ KAMPANJI!DA CE NAM MAJA STEFANOVIC ODGOVORITI DA LI SE PROTIV NJE VODI KRIVICNI POSTUPAK I ZASTO IMAMO UPISANO 3000 DECE PREKO BROJA TJ.95 VASPITNIH GRUPA VISE!MI NE TRAZIMO MNOGO,SAMO ZELIMO DA RADIMO BEZ TENZIJE,PRETNJI I STRESA POD KOJIM SMO SVAKODNEVNO.ZELIMO DIREKTORA GORDANU RAKIC JER JE UBEDLJIVO POBEDILA SA BROJEM GLASOVA.

    ОдговориИзбриши
  19. Žao mi je što je zahvaljujući stranci, čiji su eksponenti Maja Stefanović i mnogi njoj slični na rukovodećim mestima, zavladalo vreme straha, te pošteni i pametni ljudi ne smeju da se oglase. Nismo svi u okruženju Maje Stefanović nepošteni i loši. Ali ne smemo da joj se suprostavimo, da ne bi ostali bez posla. Ni jedna institucija neće da nas zaštiti, jer je ona sa mnogima u sprezi. A kad ona počne da urla, preti i naziva nas ''NESPOSOBNJAKOVIĆIMA, GLUPACIMA, OVCAMA, PEDERIMA I DROLJAMA'', verujte da se blokirate i niste u stanju da progovorite, a kamoli da joj se suprostavite. Mislim da bi tada bila u stanju i da nas tuče. Ali ako nastavimo da ćutimo, a ona opet bude direktor, to će nam se i desiti. Koliko je naših koleginica već završilo u bolnici, zbog njenog urlanja? Nekoliko!!! Jer ona u nama ne gleda ljude, nego sredstvo pomoću koga će doći do svog cilja-vizije. Mi moramo da teramo zaposlene da dolaze na otvaranje igrališta, parkova, parkinga, bazena i dr. , da predstavljaju oduševljenu masu, koja pruža podršku ''gradskim ocima'', raznim Bogdanovićima, Ožegovićima, Milenkovićima, Šapićima i Đilasima. Smeškamo se, aplaudiramo i ''sa suzama u očima'' gledamo kako neko, od gore pomenutih, miluje po glavi dečicu iz vrtića, koju mi, bez obzira na vremenske uslove, moramo da dovedemo, da bi upotpunili ''idiličnu sliku'', a da sve izgleda spontano. Roditelji se sve više bune i negoduju zbog toga, ali se Maja na to ne obazire, jer kako ona urla:''Ne može mi niko ništa, jaka sam, dobra sam sa Đilasom.'' Ne znam odakle dolazi tolika njena jačina i moć? Možda zato što se dobro i zdravo hrani! Zato se u kuhinji naše ustanove kuvaju za nju posebni obroci, jer je na dijeti(?), a za njenu porodicu i njihove potrebe (slavlja, rođendane i dr.) kompletno posluženje, od predjela do deserta, sve sa kućnom dostavom. Normalno, sve na račun ustanove. Bez obzira na radno vreme kuhinje, zaposleni moraju da ostaju do neko doba, ili da vanredno dolaze na posao, da bi zadovoljili apetite porodice i gostiju Maje Stefanović, ali i Majine. Jer, bivši predsednik, Nenad Milenković voli čokoladice, a, nadam se uskoro BIVŠA DIREKTORKA, Maja Stefanović voli ledene kocke.

    ОдговориИзбриши
  20. VO veće na Petak 9.11. ???
    SIMBOLIČNO!
    11.9 ili 9.11. SVEJEDNO.
    Pa izabrala je cifre - datum kad po definiciji sve PADA.

    ОдговориИзбриши
  21. Dovoljno je samo da uđe prava inspekcija - poreska i da pregleda papire o izgradnji vrtića Vrabac na Bežanijskoj kosi. Pločice u kupatilima su menjane na svaka 2 meseca jer su otpadale (verovatno zbog kvaliteia) a jednom se desilo da zamalo padnu na decu koja su u tom momentu boravila u kupatilu. Odmah je priprećeno vaspitačicama da o tome ne izveste roditelje, tako da roditelji i ne znaju da su im deca bila u životnoj opasnosti. Gospođa Stefanović voda sa sobom svoje advokate, prvo Babića, sada experta za saobraćaj Okanovića, a to sve plaća ustanova iako ima zaposlena 4 pravnika, a jednoga sa položenim advokatskim ispitom. Kolike im honorare isplaćuje, to oni znaju. Što se tiče bahanalija zaposelni iz drugih ustanova koji su im prisustvovali su zapanjeni jer oni nisu u mogućnosti deci ni mleko da nabave, a poznate zakuske koje dotična gospođa pravi su opšetpoznate ( o raznim podvođenjima ne želim, pošto sam žensko ni da govorim). Aman ljudi dokle? Nigde nije kao na Novom Beogradu. Čime je zadužila Maja S. gradonačelnika i demokratsku stranku, pa može da radi šta hoće. Ne znam ali ih je dobro zadužila. Kada stupi na snagu Zakon o poreklu imovine, obećavam da ću pod punim imenom i prezimenom zatražiti da se ispita imovina dotične, jer posedujem papire (znam da ničija nije do zore gorela) o imovini i dugovima koje je Maja S. imala pre dolaska na vlast i i8movini koju sada ima. Ako koza laže, ne laže rog.

    ОдговориИзбриши
  22. Neka je samo stignu suze onih koje je maltretirala. Toliko.

    ОдговориИзбриши
  23. Zasto se i po kojoj ceni parket,keramicke plocice i drugi materijal kupuje preko farbare MI-GO ako ista u svom asortimanu nema pomenute materijale nego radnici kupuju na drugim mestima pa se fakturise na farbaru a farbara sa provizijom, nekada i do 300%,fakturise na pu 11.april.

    ОдговориИзбриши
  24. Ko su "DEVOJKE ZA ATMOSVERU"? Sta rade? Da li to sto rade rade dobrovoljno ili su prinudjene na to.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. devojke za atmosferu?pitanje je za Danijelu Drobnjak,a radi se o devojkama,vaspitacima koje su trebale da animiraju sve Majine saradnike muskog pola,od advokata,celnika u opstini i sl,sa ciljem da ih omeksaju i da ih pri tom pridobije Maja za sve svije ambicije itd,jadna deca koja imaju kurve vaspitace,oooooo majke i ocevi tih nesrecnica znate li sta vam cerke rade u ,,vrticu''do kasnih sati

      Избриши
  25. Zasto pred izbore za direktora zaposleni dobijaju pozive od rukovodioca sa pitanjem da li gospodja S. ima glas od njih sa obrazlozenjem: sprema se cistka u firmi pa bi bilo dobro da glasas za Maju pa da ti stanem u zastitu.

    ОдговориИзбриши
  26. Ima li sanse da stvarno bude bivsa direktorka uskoro? Da se spasimo!

    ОдговориИзбриши
  27. Zasto na sluzbenom autu citroen berlingo ne postoji nikakva oznaka firme.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zato što je to njen lični auto za svadbe i sahrane..A šta kažete na one suze na veću, ganula me žena. Bilo je groteskno, tužno, jadno, bolesno njeno obraćanje stadu (kako ona vidi zaposlene).Farsa u dva čina ali njena poslednja velika predstava. Odlazi cirkus...ne ponovilo se nikad više !

      Избриши
    2. svi zaposleni misle da je taj auto njen,tako se i ponasa sa njim,zato joj je potreban smrad Okanovic,Krga iz MUPA,ej smaraju vise redom,nego taj Okanovic sere o prpisima u saobracaju,a ne zna da svaki sluzbeni auto mora imati nalepnice sa imenom i logom firme kojoj pripada,ej da ga gdja nije otudjila mozda,kako muz Maje koji nije zaposlen u Ustanovi upravlja tim autom,zasto se angazuje poltron Srdjan Serdarevic da voza decu Majinu istim autom,zasto ko god pomogne Maji u malverzacijama biva nagradjen radnim mestom koje dnosi i do 100% uvecanu platu,a sve se krije i preti da se ne govori inace.....,sta da nece mrak da nas pojede,Maja je zaposlila uz Tokovicku naravno i likove bez diploma u struci koju obavljaju,zasto,zasto ja moram da budem anonimna da bi ovo pisala,pa zato jer se plasim,cime da prehranim porodicu ako progovorim,pa kakvi su nam politicari u skupstini ako je ovako u firmi,jao pomozi Vucicu ako Boga znas,cekaj koliko hoces ali proveri i videces,postavi svog coveka u svaku rj i sve ovo mora da izadje na videlo

      Избриши
  28. Ne znam pomenutu gospođu, sasvim sam slučajno nalteo na sajt. Ovo što sam pročitao je UŽAS! Kao da živimo u doba robovlasnika. Mobing, korupcija, beskrupuloznost, bahatost, iživljavanje, lopovluk, organizovani kriminal. Moraću da se obratim Kancelariji EU za zaštitu ljudskih prava u Beogradu, da barem pregleda ovaj deo sajta. Ovako nešto, iako sam advokat dugo godina, nisam video.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ko god da si nek si BLAGOSLOVEN,nek pogledaju i nek kazu,licno imam sta da kazem i uperim prstom,daj nek krene,a ljudska prava i sikaniranje na verskoj i nacionalnoj osnovi sa velom da je sala postoje

      Избриши
  29. NISTA POGRESNO NIJE REKLA JER JE 400 LJUDI IZ STADA GLASALO ZA UPRAVNI ODBOR!!!O CEMU DALJE DA PRICAMO I OVDE PISEMO???

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. GORDANA RAKIC SINOC NIJE IMALA PRAVO NA REC JER NAVODNO NIJE GOVORILA PO POSLOVNIKU ALI ZATO JESTE MAJA STEFANOVIC.OBAVESTILA NAS JE DA JE PU 11 APRIL NJENA KUCA,GDE ODLAZI KOD KOZMETICARA I FRIZERA,U KOJE RESTORANE IDE ITD.VAZNO DA NAS JE SNIMALA KAMERA,PITAMO SE JESU LI SNIMILI MALTRETIRANJE I IZIVLJAVANJE NAD GOSPODJOM GORDANOM RAKIC????ZALOSNO JE, SRAMNO I PONIZAVAJUCE STO NISMO IMALI HRABROSTI DA JE ODBRANIMO!!!MEMOZEMO DA SHVATIMO DA JE 400 OVACA GLASALO ZA UPRAVNI ODBOR!STRASNO!IMAJU LI MORAL,SVEST,DOSTOJANSTVO,STAV???200 NEVAZECIH LISTICA,NEKA SE DOTICNA ZAPITA ZASTO????ONA I NJEN LICNI TELOHRANITELJ,IZBACIVAC I KONTROLOR DRAGANA NIKODIJEVIC!!!!SRAM JE BILO!619 LJUDI JE SINOC GLEDALO MOBING KOJI JE IZVRSEN NAD GOSPODJOM RAKIC!

      Избриши
  30. Molim da dokaze pošaljete na

    stopkorupcijibgd@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  31. Nedavno je u pu <11 april> sakupljan novac za devojcicu kojoj je potrebno lecenje u inostranstvu. Zaposlenima se odbijalo od plate,na dobrovoljnoj bazi,u tu svrhu. Medjutim roditelji devojcice su odbili da prime sakupljeni novac.Gde je ta svota novca zavrsila?

    ОдговориИзбриши
  32. SINOĆ NA VASPITNOM VEĆU JE BILO KOLEKTIVNO LUDILO NA ČELU SA MAJOM STEFANOVIĆ, JELENOM TOKOVIĆ,LJILJOM MITROVIĆ,MAJOM STOJANOVIĆ, SAŠOM MLADENOVIĆ,DRAGANOM LAKIĆ, TANJOM AHEL,VEROM ĆERANIĆ,FERIDOM ĆUSTOVIĆ,NADOM BORIĆ,RADOM KAROVIĆ,DRAGICOM PAVKOVIĆ.....ONO ŠTO JE NAJSTRAŠNIJE ČEGA NISMO ODMA BILI SVESNI A TO JE DA JE NAJVEĆA ŠIZOFRENIČARKA MEĐU NJIMA DRAGANA NIKODIJEVIĆ ( NAJJAČI MUŠKARAC U USTANOVI ) F I Z I Č K I NAPALA GORDANU RAKIĆ KOJA JE JEDINA OD SVIH NAS SKUPILA SNAGE DA UĐE U BORBU PROTIV VETRENJAČA A JOŠ STRAŠNIJE OD TOGA JE TO ŠTO JE NAS 600 "OVČICA" (KAKO NAS NAŠA DIREKTORKA NAZIVA ) SVE TO ĆUTKE POSMATRALO.SRAM NAS BILO KOLEGINICE!!!DA LI JE MOGUĆE DA SMO TOLIKO NISKO PALE DA ZATVARAMO OČI NA SVO DOSADAŠNJE PSIHIČKO A OD SADA I FIZIČKO NASILJE ? DA LI NAM JE OVAJ F I Z I Č K I N A P A D NA GOCU SAMO JOŠ JEDNA OD PORUKA ŠTA NAM SLEDI U BUDUĆE U PREVODU POČEĆEMO I BATINE DA DOBIJAMO!!!KOLEGINICE MORAMO HITNO DA SE SABEREMO I SUPROSTAVIMO OVOM ŠIZOFRENIČARSKOM IŽIVLJVANJU NAD NAMA!!!HITNO!!!HITNO!!!HITNO!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. mislim ljudi da ste ludi sto to trpite,vile i obesiti na terazijama,sve te navedene,strasno je sve ovo sto ste pisali i morace neko da odgovara za takvo ponasanje,ne moze se biti na vlasti vecno

      Избриши
    2. moze sestra na preventivi,sizofrenicarka Dragana Nikodijevic,moze ona,ona je bila uvek tamo gde je dobro i tamo gde moze neka korist da se izvuce,od dana kad je Bundalo Milan bio derektor Ustanove pa do danas,uvek je bila prilepak i nije bilo bitno ko je kakav je samo se uvuci i tako je zivela,a svoj posao za koji je placena kazu zna da radi,ali kad stize kad je nikad nema na radnom mestu,deca joj zatrovana u koji god objekat da ode,a ona trci po manifestacijama u ustanovi,nije je ni jedno otvaranje zaobislo,a pri tom reklamira aktivnost van ustanove po ugledu na svoju direktorku,sa kojom se naglo zblizila nakon smrti oca direktorkinog,pitajte se zasto,mislim da imaju kajmaka na glavi toliko,da ih desetine advokata nece spasiti od gneva ljudi koji placu kukaju,urlicu od muke.Neko je napisao da ce angazovati kanc.eu da istrazi sve ovo i ostalo sto nije napisano,pozdravljam i hvala mu ili hvala joj,a ima toliko toga da se pise da neke stvari ne smemo pisati jer ima straha puno da ce propasti sve zasta se glasalo i narod se boji da nece otici sa vlasti vec moramo i dalje trpeti.NEUNISTIVI SU ONI SU VAMPIRI,ali ima nade

      Избриши
  33. KAD JE TAKO HUMANA I ZAPOSLJAVA FIZIOTERAPEUTE,STOMATOLOGE I LEKARE NEKA ZAPOSLI I SPECIJALISTU PSIHIJATRIJE!!!PREKO JE POTREBAN DRAGANI NIKODIJEVIC I SVIM RUKOVODIOCIMA NA CELU SA MAJOM STEFANOVIC!!!!

    ОдговориИзбриши
  34. MNOGI LJUDI NISU BILI U MOGUCNOSTI DA PONISTE GLASACKI LISTIC JER SU IM NAD GLAVOM STAJALI MAJINI POLTRONI!!!!

    ОдговориИзбриши
  35. Tako je bilo i na glasanju za direktora. Od Nikodijevicke (naseg grobara) nije se moglo nista sakriti. Samo mi nije jasno,do juce je najgore pljuvala Maju a danas oj ne izlazi iz pozadine.

    ОдговориИзбриши
  36. Pa po redu da nalizirimamo lik i delo pomenutih mediokriteta: Pošto radim u ustanovi oko 30 godina sve ih znam: Jelena Tokković - prva koleginica Maje Stefanović kada je počela svoju karijeru, naravno Maja je ubrzo bila prmeštena u drugi objekat zbog nerada. Jelena Toković jedva zna da piše. Neka sedne pred bilo koju nezavisnu komisiju i lako će biti dokazivo. Ljilja Mitrović - koordinator u vrtiću Maja - neprekidno vrši mobing nad osobljem, posebno nad jednom koleginicom koja će drage volje o tome svedočiti. Maja Stojanović, hahahhahahahaha, dok je bila običan vaspitač u sobu nije ulazila, sa Majom Stefanović se upoznala kada sadašnja direktorka opet po kazni biva premeštena u vtić Slavuj. Eeeeee, kada su se njih dve združile, po celi dan su sedele u sobi za vaspitače, šminkale se, pušile, kafenisale, igrale po stolovima, povremeno decu ostavljale da bi skoknule do Kineza...a o moralnim kvalitetima Maje Stojanović je bespredmetno govoriti, neka govore mnogobrojni (na svu sreću u Ustanovi nemamo mnogo muškaraca) ali ih je overila uključujući i roditelje koji su dolazili po decu, pa i ponekoga šofera. Dragana Lakić- neka svedoče vaspitači koji su joj preuzimali decu na zimovanju kada nije mogla u alkoholisanom stanju da ustane. Tanja Ahel, započela karijeru u Našoj Radosti, problematična od uvek, svedoka na pretek. Nada Borić, slučaj za sebe, nikada u sobi sa decom, postoje roditelji-svedoci da su joj dali mito radi prebačaja dece u vrtić Vrabac, uzimala i zahtevala od roditelja raznorazne usluge, haljine, odela, u direktnoj korumptivnoj sprezi za Majom. Rada Karović, bivša komunistkinja, nisam ni znala da još radi... o njoj čitav dosije ako treba... To je tim snova Maje Stefanović. Blago Demokratskoj stranci sa takvim ljudima, daleko će dogurati, hahahahahahaa. Goca Rakić je juče na Veću rekla da po članu 26 Statuta Ustanove postupak za imenovnje članova UO pokreće se najkasnije dva meseca pre isteka prethodno imenovanim. U ovom slučaju, pravilnik je prekršen jer sadašnjim članovima UO mandat ističe za 2 dana, a juče se glasalo o novim. Maja Stefanović joj je otela mikrofon i toliko je urlala da mi se čiinilo da se nalazim u nekoj psihijatrijskoj ustanovi (puno se izvinjavam bolesnim ljudima)Ima li kraja ovome? Ima li vlasti u ovoj državi? Pomagajte dok nekome ne pukne film! Ministre Obradoviću, nemojte posle da kažete da niste znali, obavešteno je Ministarstvo prosvete o svemu šta se događa u PU 11 April.

    ОдговориИзбриши
  37. -OTVORENO PISMO-

    MINISTRU PROSVETE
    Žarku Obradoviću

    i


    Aleksandru Vučiću i Gradskom odboru SNS-a

    ODLUKA O SUDBINI PU 11 APRIL JE U VAŠIM RUKAMA!

    Pismo koje sledi upućeno je lično ministru prosvete posle VO veća 23.10.2012. i iz bojazni da je završilo u fioci Želimira Popova i sličnih šljamova, sad ga upućujemo u formi OTVORENOG PISMA.
    Pismo je u ovoj formi i zato što pored već davno narušenog dostojanstva, profesionalnog i integriteta ličnosti zaposlenih, na jučerašnjoj sednici VO veća (za izbor članova UO) DEMONSTRIRANA JE GRUBA FIZIČKA SILA I NASRTAJI NA NEISTOMIŠLJENIKE.

    pismo (prvi deo):

    Министру просвете
    Гоподину Жарку Обрадовићу

    ПОШТОВАНИ МИНИСТРЕ,

    ОБРАЋАМО ВАМ СЕ КАО ЗАПОСЛЕНИ П.У. „11 АПРИЛ“, НЕМАЈУЋИ ДРУГИХ МОГ УЋНОСТИ ДА МЕЊАМО СТАЊЕ У НАШОЈ РАДНОЈ СРЕДИНИ У КОЈОЈ ЗАДЊИХ СЕДАМ ГОДИНА ВАЛАДА У ПРАВОМ СМИСЛУ РЕЧИ ДИКТАТУРА И ТЕРОР ОД СТРАНЕ ДИРЕКТОРКЕ МАЈЕ СТЕФАНОВИЋ И ЊЕНИХ НАЈБЛИЖИХ САРАДНИКА И ПОВЛАШЋЕНИХ ПОЈЕДИНАЦА, ОСИМ ДА УПУТИМО АПЕЛ ВАМА.
    КАО ШТО И САМИ ЗНАТЕ ЗАПОСЛЕНИ У П.У. НИКАДА НИСУ ПРИПАДАЛИ ГРУПАМА НЕЗАДОВОЉНИХ КОЈИ ЋЕ СВОЈА ПРАВА ТРАЖИТИ НЕТРАНСПАРЕНТНИМ НАЧИНОМ НИТИ ЈАВНИМ АПЕЛИМА И ИЗЛАЖЕЊЕМ НА УЛИЦЕ АЛИ ОВАЈ ПУТ СМАТРАМО ДА ЈЕ СТАЊЕ ПОСТАЛО АЛАРМАНТНО ЈЕР ВЕЋ ГОДИНАМА УНАЗАД ЋУТИМО И ТРПИМО БАХАТОСТ ОД СТРАНЕ ПОЈЕДИНАЦА. О ПОСЛОВАЊУ ДИРЕКТОРКЕ МАЈЕ СТЕФАНОВИЋ ИМАЛИ БИ МНОГО ТОГА ДА ВАМ КАЖЕМО АЛИ ЋЕМО ВАМ ЗА ПОЧЕТАК ПОСТАВИТИ НЕКА ПИТАЊА КАКО БИ ВАМ СКРЕНУЛИ ПАЖЊУ НА НЕКЕ ОД НАШИХ ПРОБЛЕМА.

    ПОШТОВАНИ МИНИСТРЕ, ДА ЛИ ЗНАТЕ:

    ЗА СЛУЖБЕНИ АУТО (ЦИТРОЕН БЕРЛИНГО) НЕОБЕЛЕЖЕН СЛУЖБЕНОМ НАЛЕПНИЦОМ А КОЈИМ ПРИВАТНО РАСПОЛАЖЕ ГОСПОЂА МАЈА СТЕФАНОВИЋ И ЧЛАНОВИ ЊЕНЕ ПОРОДИЦЕ КОРИСТЕЋИ НОВАЦ ФИРМЕ ЗА ГОРИВО И ОДРЖАВАЊЕ?
    ЗА ЊЕНО БАХАЋЕЊЕ ПРИЛИКОМ ОРГАНИЗОВАЊА РАЗНИХ МАНИФЕСТАЦИЈА КАО ШТО СУ „УЛИЦА ДАРОВАЊА“ И СЛ. ГДЕ ЈЕ ГОСПОЂА МАЈА СТЕФАНОВИЋ ПОЗИВАЛА ГОСТЕ ИЗ СРБИЈЕ И РЕГИОНА КАО И ЧЛАНОВЕ ЊИХОВИХ ПОРОДИЦА, ГДЕ ИМ ЈЕ БИО ПЛАЋЕН СМЕШТАЈ У БЕОГРАДУ, ПРИПРЕМАНИ ШВЕДСКИ СТОЛОВИ И КОКТЕЛИ У НАШОЈ УСТАНИВИ (И АКО НИСМО РЕГИСТРОВАНИ ЗА ТУ ДЕЛАТНОСТ), ОРГАНИЗОВАНЕ ТЗВ. „RELAX“ СОБЕ У ВРТИЋИМА, КОЈЕ СУ СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕ ПРИЛИКЕ БИЛЕ ОПРЕМЉЕНЕ ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОРИМА И ФОТЕЉАМА ЗА МАСАЖУ, ИЗНАЈМЉИВАНИ ПАНОРАМСКИ АУТОБУСИ ЗА РАЗГЛЕДАЊЕ БЕОГРАДА А ДА ИМ ЈЕ У ВЕЧЕРНЈИМ САТИМА ОРГАНИЗОВАНА ЖУРКА У ЗАКУПЉЕНОМ ЗЕМУНСКОМ РЕСТОРАНУ . СВО ТО ВРЕМЕ ПОСЕБНО ОДАБРАНЕ ВАСПИТАЧИЦЕ, ПО КРИТЕРИЈУМИМА АТРАКТИВНОСТИ БИЛЕ СУ ЗАДУЖЕНЕ ДА МИМО СВОЈЕ ВОЉЕ ИЗИГРАВАЈУ АНИМИР ДАМЕ ПОЈЕДИНИМ НАРОЧИТО СЛОБОДНИМ И ПИЈАНИМ ГОСТИМА ДО КАСНО У НОЋ?

    ОдговориИзбриши
  38. Otvoreno pismo (drugi deo):
    ЗА НЕСТАНАК ДОНАТОРСКИХ ПАРА СА ТЕ И СЛИЧНИХ МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ПОТРЕБЕ СЕНЗОРНЕ СОБЕ ЗА ГРУПЕ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА У ВРТИЋУ ПЧЕЛИЦА?
    ЗА ВЕЛИКЕ ЦЕХОВЕ У РЕСТОРАНИМА “МАЛА ВИЛА”, “КЕЈ”, “ТРИ ШЕШИРА”, “ФОНТАНА”...
    ЗА ЊЕНЕ ПРОСЛАВЕ ОСМОГ МАРТА СА СВОЈИМ ИЗАБРАНИМ И ПОВЛАШЋЕНИМ ПОЈЕДИНЦИМА ТАКОЂЕ У РЕСТОРАНИМА И ТО НА РАЧУН ФИРМЕ?
    ЗА СУКОБ ИНТЕРЕСА ГДЕ СПРОВОДИ “СВОЈЕ” ПРОГРАМЕ У НАШОЈ УСТАНОВИ ПРЕКО РАЗНИХ НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ИЛИ УДРУЖЕЊА ПРЕДШКОЛСКИХ РАДНИКА КОЈЕ ЈЕ ОНА ОСНОВАЛА?
    ЗА ЊЕНУ „НЕВЛАДИНУ“ ОРГАНИЗАЦИЈУ „НЕДРЕМЉИВО ОКО“ И САДА ТЗВ. УДРУЖЕЊЕ ПРЕДШКОЛСКИХ РАДНИКА СРБИЈЕ (КОЈЕ ЈЕ ОНА ИЗМИСЛИЛА И ОФОРМИЛА) ЧИЈИ СЕ ПРОГРАМИ И СЕМИНАРИ СПРОВОДЕ У И ВАН П.У. „11 АПРИЛ“ ПУТЕМ КОЈЕ ИЗВЛАЧИ ОГРОМНА СРЕДСТВА?
    ЗА ЊЕНЕ МАЛВЕРЗАЦИЈЕ НА ТЕНДЕРИМА?
    ЗА НЕКЕ ОД ЊЕНИХ НАЈБЛИЖИХ САРАДНИКА , КОЈИ СЕ ВЕЋ ГОДИНАМА ВОДЕ ДА РАДЕ КАО РУКОВОДИОЦИ А КОЈИ СЕ ИСТО ТАКО НИКАД НЕ ПОЈАВЉУЈУ НА РАДНОМ МЕСТУ ВЕЋ ВРЕМЕ ПРОВОДЕ У УПРАВИ КАО ЉУДИ ОД ПОВЕРЕЊА ЗА МАЛВЕРЗАЦИЈЕ НА ТЕДЕРИМА?
    ЗА РЕПРОМАТЕРИЈАЛ ЗА ЊЕНЕ СЕМИНАРЕ ИЗ КЕРАМИКЕ КОЈИ СЕ НАБАВЉАЈУ У СКЛОПУ ПОТРОШНОГ И ДИДАКТИЧКОГ МАТЕРЈАЛА УСТАНОВЕ?
    ЗА ЗЛОУПОТРЕБУ ДЕЦЕ У КОРИСТ ПОЛИТИЧКЕ ПРОМОЦИЈЕ?
    ЗА НАРЕДБЕ МАЈЕ СТЕФАНОВИЋ ДА ЗАПОСЛЕНИ ПРИСУСТВУЈУ НА ПРЕДИЗБОРНИМ ПРОМОЦИЈАМА ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ, ДРАГАНА ЂИЛАСА И БОРИСА ТАДИЋА МИМО СВОЈЕ ВОЉЕ, ШТО ПРЕДСТАВЉА КРШЕЊЕ УСТАВА И ЗАГАРАНТОВАНОГ ПРАВА НА ПОЛИТИЧКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ А ДА НЕ ГОВОРИМО ДА СУ ТОМ ПРИЛИКОМ КОЛЕГЕНИЦЕ У ВРТИЋИМА ОСТАЈАЛЕ САМЕ СА ПЕДЕСЕТОРО И ВИШЕ ДЕЦЕ ГДЕ ЈЕ БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ БИЛА УГРОЖЕНА А ДА НЕ ПОМИЊЕМО ДА У ТАКВИМ УСЛОВИМА НЕМА НИКАКВОГ ПЕДАГОШКОГ РАДА?
    ЗА ПРЕКОРАЧЕЊЕ ПЕДАГОШКИХ И ГРАЂЕВИНСКИХ ТЈ. НОРМАТИВА КАПАЦИТЕТА ЗА ОКО 3000 ДЕЦЕ?
    ДА СЕ ТИМ ПОВОДОМ ГЂА. СТЕФАНОВИЋ ОКОЛО ХВАЛИ КАКО ИМА ГОТОВО ПОТПУН ОБУХВАТ ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА НОВОГ БЕОГРАДА?
    ЗА ЗАТАШКАВАЊЕ МНОГИХ ПРОПУСТА ПРОУЗРОКОВАНИХ КОРУПТИВНИМ НАГОДБАМА ТЈ НЕАДЕКВАТНОШЋУ ОДАБРАНОГ НА ТИМ КОНКУРСИМА?
    ЗА НОВЕ И ОБНОВЉЕНЕ ВРТИЋЕ КОЈИ ПОСЛЕ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ПРОКИШЊАВАЈУ, КОЈЕ СУ ОНИ ОТВАРАЛИ (НА СТУДИЈУ Б) И ЗА КОЈЕ СУ УЗЕЛИ ОГРОМНЕ ПАРЕ ЗА РАЗЛИКУ У ЦЕНИ ИЗМЕЂУ УГРАЂЕНОГ И УРАЂЕНОГ И ОНОГА ШТО ЈЕ РЕАЛНА ЦЕНА РАДОВА (ПОТПУНИ БОФЛ И ФУШЕРАЈ). ДА НЕ ПРИЧАМО О НОРМАТИВНОЈ И ФУНКЦИОНАЛНОЈ НЕАДЕКВАТНОСТИ НПР. ВРТИЋА “ЗВЕЗДАНА ПРАШИНА”, КОЈЕГ У ЖАРГОНУ ИЛИ СКРАЋЕНО И ЗОВУ КАКО ЗАСЛУЖУЈЕ САМО “ПРАШИНА” ?
    ДА СУ ИЗ ТОГ РАЗЛОГА УГРОЖЕНА И ДЕЦА И ВАСПИТАЧИ И ДА СЕ ВЕЋ ПОКАЗУЈЕ НЕЗАДОВОЉСТВО КОД РОДИТЕЉА?
    ДА СЕ ОД РОДИТЕЉА КРИЈУ ГОРЕ ПОМЕНУТЕ И ДРУГЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЗНАЧАЈА ЗА ЊИХ И ЊИХОВУ ДЕЦУ И ДА СЕ ПРЕТИ ЗАПОСЛЕНИМА КОЈИ ИМ НЕШТО ОД ТОГА ИЗ НАЈБОЉЕ НАМЕРЕ И ИНТЕРЕСА ДЕЦЕ ПРЕНЕСУ?
    ДА У ТУ СВРХУ ПОСТОЈИ ТЗВ. “PR” УСТАНОВЕ
    ДА СУ У ТУ СВРХУ ЧЛАНОВИ САВЕТА РОДИТЕЉА УСТАНОВЕ ЊЕНИ ЉУДИ УГЛАВНОМ ЧЛАНОВИ “ДС-а” И СЛ.

    ОдговориИзбриши
  39. Otvoreno pismo (treći deo):
    ДА РОДИТЕЉИ ПРЕДСТАВЉАЈУ ГЛАСАЧКУ БАЗУ КОЈУ ТРЕБА ДРЖАТИ НЕОБАВЕШТЕНИМ ПО ПИТАЊУ ОСНОВНИХ ПЕДАГОШКИХ ПРИОРИТЕТА И СА КОЈИМА СЕ МАНИПУЛИШЕ КРОЗ ПРОПАГАНДНЕ ФАКУЛТАТИВНЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ, КРОЗ ТЗВ. САРАДЊУ СА ПОРОДИЦОМ И ДРУШТВЕНОМ СРЕДИНОМ, ГДЕ СЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ ДЕЦА У СВРХУ ПОЛИТИЧКЕ ПРОМОЦИЈЕ (ПО ПРАВИЛУ НА СТУДИЈУ Б) И ГДЕ СЕ ТОМЕ ДАЈЕ ПРИОРИТЕТ У ОДНОСУ НА ОСНОВНИ ПЕДАГОШКИ РАД ОД 09 ДО 12 У ВАСПИТАЧКОЈ СОБИ?
    ДА СЕ КРИЈЕ ОД РОДИТЕЉА СТИХИСКИ СПРОВОЂЕНА ИНКЛУЗИЈА И СЛИЧНИ “IN” ПРОГРАМИ КОЈИ СУ БЕЗ КРИТЕРИЈУМА И КОЈИ УГРОЖАВАЈУ ПЕДАГОШКИ РАД И БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ А ДА НЕ ДОНОСЕ НАПРЕДАК ТОЈ И ДРУГОЈ ДЕЦИ.
    ДА ЈЕ ЗАПОСЛЕНИМА ЗАБРАЊЕНО ДА УКАЖУ НА БИЛО ШТА У ИНТЕРЕСУ ЊИХОВЕ ДЕЦЕ?
    ДА СУ РОДИТЕЉИ УВЕК У ПРАВУ И КАД ЗАДИРУ У СТРУЧНА ПИТАЊА КАО ДА СМО МИ ХОТЕЛ ИЛИ УГОСТИТЕЉИ ГДЕ ЈЕ ЈЕДИНИ КРИТЕРИЈУМ УТИСАК КОРИСНИКА. ТО ЈЕ ИСТО КАО КАДА БИ МИ КАО КОРИСНИЦИ УСЛУГА НПР. ПИЛОТА ИЛИ ХИРУРГА ИМАЛИ УТИСАК ДА СВОЈЕ ИНСТРУМЕНТЕ ГЛЕДАЈУ ПОПРЕКО И НЕ ДРЖЕ НА ПРАВИЛАН НАЧИН?
    БИТНО ЈЕ САМО ИСПУНИТИ ФОРМУ (ТЗВ. ЕВРОПСКЕ СТАНДАРДЕ), А ДА СЕ СВЕ ШТО ЈЕ СУШТИНСКИ, СВРСИСХОДНО, СМИСЛЕНО И ЗАШТА ЈЕ ПОТРЕБАН ДУГОТРАЈАН АНГАЖМАН И ШТО НИЈЕ НА ПРВИ ПОГЛЕД ОЧИГЛЕДНО И ШТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПОТРЕБИ ПОЛИТИЧКИ, СТАВЉА У ДРУГИ ПЛАН?
    ЗА ЊЕНО РАЗБАЦИВАЊЕ ПАРА НА КОЈЕ КАКВЕ СЕМИНАРЕ У ВРЕМЕ ТЕШКЕ ЕКОНОМСКЕ КРИЗЕ?
    ДА ЈЕ У АВГУСТУ 2012. ГОСПОЂА МАЈА СТЕФАНОВИЋ СА ВОЈИМ НАЈБЛИЖИМ САРАДНИЦИМА ОТПУТОВАЛА ПЕТ ДАНА НА ХРВАТСКО ПРИМОРЈЕ (ИСТРА, ПАЗИН), ГДЕ СЕ ГОСПОЂАМА ЈАКО ДОПАЛО ПА СУ РЕШИЛЕ ДА ПРОДУЖЕ СВОЈ БОРАВАК ЈОШ ДЕСЕТ ДАНА О ТРОШКУ ФИРМЕ (ФОРМАЛНО МОЖДА ПРЕКО ГОРЕ ПОМЕНУТОГ „НЕДРЕМЉИВОГ ОКА“ИЛИ ПРЕКО УДРУЖЕЊА ПРЕДШКОЛСКИХ РАДНИКА СРБИЈЕ) И ТО СВЕ СА СОПСТВЕНОМ ДЕЦОМ?
    ДА ЈЕ ОД ЊЕНЕ МАЛЕ НЕДОВРШЕНЕ КУЋИЦЕ (НЕКАДА ЧЕСТО БЕЗ СТРУЈЕ УСЛЕД НЕПЛАЋЕНИХ РАЧУНА) НА ЛЕДИНАМА НИКЛА ВИЛА ПРЕКО НОЋИ ОПАСАНА КАМЕНО – ЧЕЛИЧНОМ ОГРАДОМ?
    ДА ЈЕ ПОБЕДОМ НА ИЗБОРИМА ДС-а И ДРАГАНА ЂИЛАСА 2012. УШЛА У КАНЦЕЛАРИЈУ МЕЂУ ЗАПОСЛЕНЕ, ПОКАЗУЈУЋИ ИМ СРЕДЊИ ПРСТ И ГОВОРЕЋИ ДА ЈЕ ТЕК САД МОЋНА И ДА ЈОЈ НИКО НИШТА НЕ МОЖЕ И ДА МОГУ САМО ДА ЈОЈ ИЗВРШЕ ТЗВ. “FELACIO” И СЛ. ?
    ЗА ЊЕН СВАКОДНЕВНИ УЛИЧАРСКИ РЕЧНИК У ОБРАЋАЊУ ЗАПОСЛЕНИМА?
    ДА СЕ ЗА ЊЕНУ ПРИВАТНУ СЛАВУ ЂУРЂЕВДАН, ХРАНА СПРЕМА У НАШОЈ УСТАНОВИ КАО И ТО ДА НА ТАЈ ДАН НАШЕ СПРЕМАЧИЦЕ И КУВАРИЦЕ ОДЛАЗЕ ПОД ПРЕТЊОМ ГУБИТКА ПОСЛА У ЊЕНУ КУЋУ ДА ЈОЈ СЛУЖЕ ГОСТЕ И ПЕРУ СУДОВЕ?
    ДА СУ РАДНИЦИ КОЈИ СУ ГРАДИЛИ И ОБНАВЉАЛИ ВРТИЋЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ УЈЕДНО И РЕНОВИРАЛИ И СТАН ЊЕНОГ ОЦА?
    ДА СТИМУЛАЦИЈЕ СВАКОГ МЕСЕЦА ДОБИЈАЈУ САМО ЊЕНИ ОДАБРАНИ САРАДНИЦИ?
    ДА ВАСПИТНО ОБРАЗОВНИ МАТЕРИЈАЛ ДОБИЈАМО ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ А ДЕШАВАЛО СЕ И ЈЕДНОМ У ДВЕ ГОДИНЕ И ТО ЈЕДАН СЕЛОТЕЈП, ОХО ЛЕПАК, ЈЕДНО ПАКОВАЊЕ БОЈИЦА И ЈЕДНО ПАКОВАЊЕ ФЛОМАСТЕРА НА ЈЕДНУ ВАСПИТНУ ГРУПУ?
    ДА ЈЕ ХРАНА ЗА ДЕЦУ ОЧАЈНА?
    ДА СЕ ГЂИ. МАЈИ СТЕФАНОВИЋ И ЊЕНОЈ ДЕЦИ КУПУЈЕ ЈУНЕТИНА ОД ПАРА УСТАНОВЕ И ПРИПРЕМА У КУХИЊИ ИСТЕ?
    ДА ЈЕ СВЕ СУДСКЕ СПОРОВЕ УСТАНОВЕ СА ЗАПОСЛЕНИМА ИЛИ СА УЧЕСНИЦИМА РАЗНИХ КОНКУРСА И ТЕНДЕРА ИЗГУБИЛА И ДА СУ НЕКИ ОД ЊИХ ЈОШ УВЕК У ТОКУ?

    ОдговориИзбриши
  40. Otvoreno pismo (četvrti deo):
    ЗА ЊЕНУ ПОЛИТИКУ ИЗОПШТАВАЊА ЗАПОСЛЕНИХ ИЗ ВАСПИТНО ОБРАЗОВНОГ РАДА У ЦИЉУ ПРИПРЕМА ПОЈЕДИНИХ МАНИФЕСТАЦИЈА И ЊЕНИХ ПРОМОЦИЈА?
    ЗА КАЗНЕНО ПРЕМЕШТАЊЕ ИЗ ЈЕДНОГ У ДРУГИ ВРТИЋ ПО ПРИНЦИПУ ПЕТАК ЗА ПОНЕДЕЉАК КАО И ЗА РЕЖИРАНЕ ДИСЦИПЛИНСКЕ ПРОЦЕСЕ И ПРЕТЊЕ ОТКАЗИМА?
    ЗА ИЗЈАВЕ ДА НАМ ОНА ЛИЧНО ОБЕЗБЕЂУЈЕ ПЛАТЕ?
    ДА ЛИ ЗНАТЕ ЗА ЊЕНО „ПОШТОВАЊЕ“ ТЈ. НЕПОШТОВАЊЕ РАДНОГ ВРЕМЕНА ГДЕ СЕ СВАКОДНЕВНО ДОВЛАЧИ НА ПОСАО У ПОДНЕ СВА ПОДБУЛА ОД СПАВАЊА ИЛИ НЕСПАВАЊА И ЦЕЛОНОЋНОГ БАНЧЕЊА ГДЕ ПОСЛЕ ШЕСТ САТИ КАДА СВИ ЗАПОСЛЕНИ (СВЕДОЦИ) ОДУ У УПРАВИ ОПЕТ ИЗНОВА ПРАВИ ПРИЈЕМЕ И ЖУРКЕ ЗА СВОЈЕ ПОСЛОВНЕ ПАРТНЕРЕ УЗ САВ РАСКОШ НАРУЧЕНЕ РЕСТОРАНСКЕ ХРАНЕ И ПИЋА?
    ЗА ЊЕНА ОРГАНИЗОВАНА ПУТОВАЊА КАКО ПО ЗЕМЉИ ТАКО И У ИНОСТРАНСТВУ КОЈА СУ БЕСПЛАТНА ЗА ЊУ И ЊЕНЕ САРАДНИКЕ?
    ДА ИДЕ НА ИНДИВИДУАЛНЕ ФИТНЕС ТРЕТМАНЕ ЗА МРШАВЉЕЊЕ И ДА ЈЕ ТО ПРИУШТИЛА И СВОЈОЈ ДЕЦИ И ПЛАЋА ГА 1000 ЕУРА ПО ОСОБИ МЕСЕЧНО?
    ДА ЈОЈ ЈЕДНО ДЕТЕ ИДЕ У ПРИВАТНУ ОСНОВНУ А СТАРИЈЕ У ПРИВАТНУ СРЕДЊУ ШКОЛУ?
    ДА СВЕ ТО ГОРЕ НАВЕДЕНО ОБЕЗБЕЂУЈЕ ВАСПИТАЧКОМ ПЛАТОМ И ДИРЕКТОРСКИМ ДОДАТКОМ НА ИСТУ?
    ДА ЛИ ЗНАТЕ ЗА ТОМОВЕ ПРЕДСТАВКИ УПУЋЕНИХ РАЗНИМ РЕЛЕВАНТНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА?
    ДА ЛИ ЗНАТЕ ДА ПРАВИ ПЛАНОВЕ ЗА ПОЛИТИЧКИ ПРЕЛЕТ КАКО БИ НАСТАВИЛА ДА ДАЉЕ СКРНАВИ НЕЗАСЛУЖЕНУ И НА ИМИЏУ ДОБИЈЕНУ СВЕТОСАВСКУ НАГРАДУ?
    ДА ЛИ ЗНАТЕ КО ЈЕ МАЈА СТЕФАНОВИЋ?
    ДА ЛИ ЗНАТЕ ДА ИМА ЈОШ МНОГО ТОГА ШТО МИ ЗНАМО?

    И НА КРАЈУ,
    ДА ЛИ САДА ЗНАТЕ ЗАШТО НИЈЕ ДОБИЛА ПОЗИТИВНО МИШЉЕЊЕ ВАСПИТНО ОБРАЗОВНОГ ВЕЋА И СВИХ ЗАПОСЛЕНИХ ОДРЖАНОГ 23.10.2012. У ПРОЦЕДУРИ КОНКУРСА ЗА ДИРЕКТОРА П.У. „11 АПРИЛ“, СА КОЈЕГ РЕЗУЛТАТЕ ИЗЈАШЊАВАЊА НЕ ОБЈАВЉУЈЕ, МИМО ЗАКОНА, ДО ДАН ДАНАС?
    ДА ЛИ ЗНАТЕ НЕКОГ ОД СТАЛНИХ И ИСКУСНИХ РАДНИКА (СЕМ ОНИХ ИЗ ЊЕНЕ ЕКИПЕ) КО ЈОЈ ЈЕ НА ТОМ ВЕЋУ ДАО СВОЈЕ ПОВЕРЕЊЕ И ПОЗИТИВНО МИШЉЕЊЕ?
    ДА ЈЕ ПОЗИТИВНО МИШЉЕЊЕ ДОБИЛА ИСКУСАН И ПРОФЕСИОНАЛНО КРЕДИБИЛАН ПЕДАДОГ ГОРДАНА РАКИЋ (569 ГЛАСОВА) ?
    ДА ЛИ ЗНАТЕ ДА УПРАВНИ ОДБОР ЧИНЕ ЉУДИ КОЈИ ЈОЈ ДУГУЈУ ИЛИ СУ НЕЧИМ УЦЕЊЕНИ И ЉУДИ КОЈИ СУ МИМО ЗАКОНА ЧЛАНОВИ ЈОШ НЕКИХ УПРАВНИХ ОДБОРА?
    ДА ЛИ ВЕРУЈЕТЕ ДА ЋЕ ТАЈ ИСТИ УПРАВНИ ОДБОР УВАЖИТИ РАЗУМНУ ПРЕПОРУКУ ВАСПИТНО ОБРАЗОВНОГ ВЕЋА?
    ДА ЈЕ УПРАВНИ ОДБОР И ПОСТУПИО НА ТАЈ НАЧИН?
    ДА ТОМ УПРАВНОМ ОДБОРУ ИСТИЧЕ МАНДАТ И ДА ЈЕ У ПРИПРЕМИ ЗА ВАСПИТНО ОБРАЗОВНО ВЕЋЕ НА КОМ ЋЕ СЕ БИРАТИ ЧЛАНОВИ УО ИЗ РЕДОВА ЗАПОСЛЕНИХ И ДА ЈЕ У ТУ СВРХУ У ПЕТАК 02.11.2012. НА ТАЈНИМ САСТАНЦИМА ОКУПИЛА ПОСЛУШНИКЕ И ЗАСТРАШЕНЕ КОЈИ СУ ПОД ПРИСИЛОМ ПОДРЖАЛИ ИЗРЕЖИРАНЕ ПРЕДЛОГЕ?
    ДА ЈЕ ТИМЕ УСКРАТИЛА ПРАВО ДА СВИ ЗАПОСЛЕНИ ( ЗА ЊУ НЕПОДОБНИ ) ПРЕДЛАЖУ И НАПРАВИЛА ДИСКРИМИНАЦИЈУ НА ПОДОБНЕ И НЕПОДОБНЕ?
    УЗГРЕД, ПОМЕНУТОМ ВАСПИТНО ОБРАЗОВНОМ ВЕЋУ ПРЕДХОДИЛА ЈЕ ПРЉАВА КАМПАЊА МАЈЕ СТЕФАНОВИЋ И ЊЕНИХ РУКОВОДИЛАЦА ГДЕ СУ СВАКОДНЕВНО УВОДИЛЕ ЗАПОСЛЕНЕ У ЊИХОВЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ И ПРЕТЕЋИ ИМ И ЗАСТРАШИВАЈУЋИ ИХ (НАРОЧИТО МЛАДЕ РАДНИКЕ НА ЗАМЕНАМА) ДА МОРАЈУ ДА ГЛАСАЈУ ЗА ДИРЕКТОРКУ, КАО И ТО ДА СУ ПОЈЕДИНИ ЧЛАНОВИ УПРАВНОГ ОДБОРА ТЕЛЕФОНСКИ ПОЗИВАЛИ ЗАПОСЛЕНЕ АГИТУЈУЋИ У КОРИСТ ГОРЕ ПОМЕНУТЕ.

    ОдговориИзбриши
  41. Otvoreno pismo (peti deo):
    ПОШТОВАНИ ГОСПОДИНЕ МИНИСТРЕ,

    ОВАКО СТАЊЕ У П.У. НЕ МОЖЕ СЕ ВИШЕ ТОЛЕРИСАТИ ЈЕР СЕ КОД РАДНИКА ЗАПАЖА СВЕ ВЕЋА УЗНЕМИРЕНОСТ И БОЈИМО СЕ ДА ЈЕ НЕЗАДОВОЉСТВО ДОШЛО ДО ТАЧКЕ КЉУЧАЊА.
    НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ТЕ ОВО ПИСМО ПАЖЉИВО ПРОЧИТАТИ И ПОКРЕНУТИ САРАДНИКЕ НА АКЦИЈУ У ЦИЉУ ПРОМЕНЕ СТАЊА НА БОЉЕ У П.У. „11.АПРИЛ“ , ЈЕР ИМАЈУЋИ У ВИДУ НАПРЕД НАВЕДЕНО ОЦЕНЈУЈЕМО ДА ЈЕ НЕОПХОДНО ВАШЕ ВЕЋЕ НЕПОСРЕДНО АНГАЖОВАЊЕ И ПОМОЋ ДА СЕ КОНАЧНО ЗАУСТАВИ НЕПРОФЕСИОНАЛНО ПОНАШАЊЕ ДРЖАВНИХ СЛУЖБЕНИКА КОЈИ СУ ТУ САМО ИЗ СВОЈИХ ЛИЧНИХ И МАТЕРИЈАЛНИХ ИНТЕРЕСА КОЈИМА СЕ СВИ ЗАЈЕДНО МОЖЕМО И МОРАМО СУПРОСТАВИТИ.ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА НЕ СМЕ БИТИ УСТАНОВА У КОЈОЈ ЋЕ СЕ ДЕМОНСТРИРАТИ СИЛА,МОЋ И ПРЕТЊЕ ВЕЋ ТРЕБА ДАБУДЕ ДЕМОКРАТСКИ УРЕЂЕНА И СОЦИЈАЛНО ОДГОВОРНА УСТАНОВА У КОЈОЈ СЕ НЕГУЈЕ ОТВОРЕНОСТ , САРАДЊА , ТОЛЕРАНЦИЈА , МОРАЛНЕ ВРЕДНОСТИ , ВРЕДНОСТИ ПРАВДЕ , ИСТИНЕ , СОЛИДАРНОСТИ , ПОШТЕЊА И ОДГОВОРНОСТИ И У КОЈОЈ ЈЕ ОСИГУРАНО ПОШТОВАЊЕ ПРАВА ДЕЦЕ КАО И ОДРАСЛИХ.
    НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ТЕ РАЗУМЕТИ ЗНАЧАЈ ПРОБЛЕМА НА КОЈЕ СМО ВАМ СКРЕНУЛИ ПАЖЊУ И ВЕРУЈЕМО У УСПЕХ НАШЕ МОЛБЕ УПУЋЕНЕ ВАМА КАО И ДА ЋЕТЕ ОЗБИЉНО СХВАТИТИ ОВО ПИСМО И НАЋИ ВРЕМЕНА ДА СЕ ПОСВЕТИТЕ РЕШАВАЊУ ОВОГ ПРОБЛЕМА.


    С ПОШТОВАЊЕМ,

    569 ЗАПОСЛЕНИХ У у Београду
    П.У.“ 11.АПРИЛ“
    октобар новембар 2012.
    (на дан пријема - слања)

    ОдговориИзбриши
  42. MAJA STEFANOVIC JE PRE PAR GODINA UGURALA DRAGANU NIKODIJEVIC U KUPATILO I VREDJALA JE REKAVSI JOJ DA SE OKUPA,PRESVUCE,DA JE NEUGLEDNA I DA JOJ SE GADI!!!ISTOJ DAJE NEKAKVO OVLASCENJE DA PSIHOFIZICKI MALTRETIRA NAROD NA VECU!STA LI TEK RADI DEVOJKAMA U NARANDZASTIM MAJCAMA??? PA SVI CUJEMO I VIDIMO KAKO VICE I MALTRETIRA IH JESTE IH VIDELI SINOC??DA LI VAM JE JASNO DA NISU NJEN TIM I DA TAMO NISU DOBROVOLJNO???NE SAMO NA VECU NEGO NA SVIM MANIFESTACIJAMA KOJE SE ORGANIZUJU U USTANOVI!NA JEDNOJ OD ISTIH KOLEGINICA JE IMALA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ZBOG MENTALNE MASAZE OD STRANE DRAGANE NIKODIJEVIC!

    ОдговориИзбриши
  43. stopkorupcijibgd@gmail.comсубота, 10 новембар, 2012

    pametni ljudi iz računovodstva su na vreme sklonili i
    dostavili podatke gde treba.
    Hvala!

    Pošaljite sve što imate:

    stopkorupcijibgd@gmail.com

    Neverovatno je da država ne reaguje.

    Ne čudim se zašto nije reagovala do sada, ali sada, kada je DS klika propala
    treba da se rešava situacija POD HITNO!!!!!!

    Radite svoj posao, gospodo!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gde su i šta rade sindikati Predškolske ustanove "11. april"? Dali je njihova osnovna dužnost zaštita prava zaposlenih i dostojanstva rada?
      Samostalni sindikat koga vodi Jović Snežana radi u interesu direktorke Maje Stefanovic i u dogovoru sa njom.
      Sindikat "Nezavisnost" ćiji je poverenik Ranko Tomić i pored toga što ima dovoljan broj članova za reprezentativnost sindikata, ne zakazuje konstitutivnu sednicu već dve godine i pored insistiranja članova i ukazivanja na nagomilane probleme u kolektivu i neophodnost njihovog rešavanja.
      Netreba posebno naglašavati da su svi problemi posledica ponašanja direktorke Maje Stefanović i načina njenog rukovođenja.

      ČLANOVI SINDIKATA PROBUDITE SE I PRUŽITE OTPOR NASILJU!!!

      Избриши
    2. proverite gospodo kako se vrse nabavke,kakvi se ugovori i na ciju stetu sklapaju,kako se krade niste svesni,nijedan radnik nije u poziciji da ukrade nista,ali zato kradu svi na odgovornim pozicijama i to ko,kao prvo ni jedna nabavka bilo cega nije raspisana javno,sve je nastelovano,neke je stvari Maja pustila da kradu da bi cutali da bi je podrzavali,pitam se ko je platio sahranu i sav potreban deo oko toga,sindikat i radnici,cija firma je dobila posao,pa od sinova D.Nikodijevic,zato i skace za nju,ko je u sindikatu,Snezana jovic,pa zasto da brine o radnicima kad moze da ima novi stan,zasto sitne kradje bivaju tolerisane,zasto se svako u firmi ko je na polozaju omastio sa novim fiat puntom,zato sto ima nacin da zivi i terorise sve ostale koji moraju na autobus,nemamo sa platama nasim ni hleba da jedemo,a ne auto da imamo,koje kuhinje u Ustanovi spremaju hranu za Majinu slavu i koji ljudi idu na rad kod nje kuci za slobodan dan,ko to placa,ko placa materijale koje oni koriste,ko su devojke za atmosferu,gde je dizu,ko uziva u tome ko profitira,e pa znate sta,dok se vi svi mislite i blejite,neko uzurbano cisti papire,neko place,neko trci na kiretazu jer je trudan zbog ,,atmosfere'',nekome protrca mladost,a nekome nestade sve,pomozite stavite posmatraca nekakvog,dajte neko novo lice,obavezno novi ljudi koji se nisu okaljali na mesta odgovornih u svakom objektu,na svakoj poziciji,od racunovodstva pa na dalje,u teroru smo,dajte nam snagu ljudi,ovo nismo hteli,dali nam glasanje,dobila G.Rakic,sta sad,hocemo ozbiljnu proveru i ozbiljno hapsenje lopova i prevaranata.lopovluk,mobing,fizicki nasrtaji,uznemiravanje javnog reda i mira,rasna i verska mrznja,diskriminacija,pretnje,ucene,psovke,da li to hocete da vasoj deci neko radi,da li hocete da ljudi koji to dozivljavaju nadju snagu da vam vaspitaju decu,da ih hrane,kako,e zato proverite,pa i da su sve sakrili,nesto postoji

      Избриши
  44. DOKAZE ĆE KAD DOĐE VREME PRIBAVLJATI ONAJ KO TREBA TJ. DRŽAVA - UBPOK A TAD ĆE SE LJUDI OKURAŽITI I SVOJIM DOKAZIMA OLAKŠATI IM POSAO.

    SMRT FAŠIZMU (GLOBALIZMU), SLOBODA NARODU!

    ОдговориИзбриши
  45. Pa da li zaista mislite da Sindikat nešto radi? Svako ko daje članarinu bilo kom Sindikatu treba da razmisli šta ima od toga. Što se tiče Ranka Tomića, njega je direktorka Maja Stefanović dovela iz Velike Plane, kada je tamo otpušten kao direktor, pa ga zaposlila po nalogu demokratske stranke kao socijalnog radnika kod sebe. Baš tako, kod sebe, jer se ponaša kao da je njena ustanova. Veliki kadar iz Velike Plane kao da na birou u Bgd nema nezaposlenih socijalnih radnika. Naravno, pao je tu i stančić na Konkursu za zaposlene u gradskim službama. Sve u paketu. Ne očekujete valjda da kod Ranka pronađete zaštitu. Ona druga sindikalna gospođa duguje Maji stan. Tako da ni tu hleba ne tražite. U PU 11 April našli su uhlebljenje mnogi članovi Demokratske stranke ali ne na poslovima vaspitač i medicinskih sestara koji grcaju sa upisanih 60 toro dece nego na potpuno izmišljena radna mesta. Ovde se radi o organizovanom kriminalu sa mrežama koje se šire svuda, po opštini, miliciji, Prvom sudu, sve se to na Novom Beogradu povezalo. Da li će i ko će razmrsiti ovu pohlepnu, korumpiranu organizaciju, ne znam, ali ako uspe treba mu dodeliti veliku nagradu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno kada joj trecina zaposlenih radi na zameni ili su pripravnici(neki vise od tri godine) i bili su primorani i ucenjeni da glasaju za nju.Ne bi dobila ni 30 glasova.Demonstriranje sile i bahacenje je naravno bilo prisutno i sinoc.Da malo obraza i morala ima trebala bi sama da da ostavku i zapita se kakav je covek postala,a ne da nam prica na radnim sastancima kolko je kilograma smrsala!

      Избриши
  46. Komunalci ili narandzaste majce nisu smele ni da odbiju, a pozvane su na sastanak koji se odrazava u vezi organizacije za atletski miting. Tako da su ih slagali zbog cega idu. I kako sutra verovati rukovodiocima. Mlade mucenice nisu ni znale koji je njihov posao dok nisu dosle u Sunce u petak, i dobile majce i radne obaveze, a bile su u sluzbi obezbedjenja... Ovo je zalosno. Umesto da se obrazuju u procesu vaspitanja i obrazovanja, one uce kako da se "biju" i "otimaju" sa koleginicama sa kojima ce da rade dugi niz godina.
    A onaj napad na Gocu je za krivicni postupak.
    A ne znam kako moze direktorka da se naziva gospodjom, kad ona ne zna da se ponasa i ne zasluzuje takvu titulu.
    11. Aprilijanci, neka vam je Bog u pomoci ako Maja ostane kao direktor i u narednom periodu.
    Jedino mi nije jasno da sadasnji rukovodioci ne vide da se Maja bori samo za sebe i da ce ih ostaviti i sutnuti cim nadje bolje mesto, dalje od predskolske ustanove, a one 7 godina nisu bile u grupi. i da pri tom, gledaju decu kao jagnjice, a vaspitace i MSV kao cobane, a nisu svesne sta ih ceka kada ona ode. Isto ce se vratiti u grupe i bice im jos teze, jer su u grupi radile kada je bilo upisano 20 - oro dece i dolazilo 15 - ak, a sada ih ima 3 puta vise upisanih i skoro svi dolazeci.
    A danasnje zamene nisu u stanju da cuvaju ni jedno dete i ono bi im se povredilo, ali to niko ne vidi.
    Strucne saradnike je zaposlila da pisu koje kakve papire (po standardima) pa ne mogu da stignu da obidju grupe i da vide ko im sve radi i cuva decu.
    Roditelji nezadovoljni, a "11. April" najbolja ustanova u regionu, ahahahahahaaa, ma pricam ti pricu!!! a radnici se plase i sopstvene senke...
    A o bubama koje ulaze deci u pidzame da ne pricamo.
    Ali najbitnije od svega, kazite roditeljima da nema buba, a kad udju na vrata prvo ih pozdrave bube pa sestre na preventivi, rukovodioci, cuvari, u zavisnosti od objekta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. da samo dodam,11aprilijanci na face-u,pazite sta pricate,mozda vam iskoci iz svega neka D.D mucenica kao,uzivala kanabis u studentskom domu,opijala se i opija se i dalje,ili neki majstor koji prodaje srebro umesto da menja sijalice ili sta vec treba da radi,toboze je samohrani roditelj,pitajte nas u srni da li smo ih videli kako prave bahanalije,e to je pu 11.april,takvi su povlasceni

      Избриши
    2. pazite se grupe 11.aprilijanci i ova dva osnivaca,tj samo jedno od njih dvoje je osnivac administrator i bez te od njih

      Избриши
    3. PA PITAMO VAS ŠTA SE RADILO NA TIM BAHANALIJAMA U SRNI? I KO?

      POJASNITE OVO U VEZI APRILIJANCCIMA I OSNIVAČIMA?

      Избриши
    4. ovde je izgleda neko pogodjen!

      Избриши
    5. nismo mi te nego smo zaista šokirane ovom informacijom o bahanalijama pa zato i pitamo za detalje i da li je moguće da je to istina???

      Избриши
    6. mislim i bojim se da iza komentara ima i nekih iz Majinog tabora,ali nema veze,svaki zaposlen u nasem objektu zna svasta,nije namera da uvredim nikog vrednog i postenog,jer zaista ima mnogo vrednih ljudi u kolektivu,zato pricajte otvoreno sa bilo kim od nas u srni na temu ovog i videcete koliko je to daleko otislo,ko se zakljuycavao u kancelariju,kako je rukovodilac D.D,muka jedna napacena izmislila i lagala o svom zivotu i pre nego je kod nas dosla,ljudi ona je zlo,a ko se vata sa njom nekom belom autu,pa neki drugi dan u crvenom,zaista gledajte pa ce se videti.Zato mora da stiska i pritiska svoje zaposlene da nemamo vreme da pricamo,dok ona ima i ljubav i brak i svalera i srecu i sve,mi imamo umor,teskoce,maltretiranje i nesigurnost,nevericu da ce biti bolje

      Избриши
    7. I ja radim u Srni i znam da ovo nije tačno. Bezveze je da tvrdiš ovo zato što je u Majinom taboru. Meni nije omiljena u ustanovi ali nije ni zlo. Radi se sigurno više u Srni nego u drugim vrtićima ali to nije samo zbog D.D a i niko nije maltretiran. Ako je tako kaži otvoreno ko je maltretiran u Srni a ja znam da nije niko.

      Избриши
    8. NE ZNAM KOD VAS U SRNI ALI KOD NAS U ISTOKU JE VERA ĆERANIĆ KOJA SE IZOBLIČILA OD ZLA I LUDILA!!!

      Избриши
    9. Znam za Istok i žao mi je što je tako. U mnogim vrtićima je isto i u mnogim vrtićima se rukovodioci iživljavaju. Potpuno podržavam glas i neka se čuje istina! ALI ISTINA!!! Ne smemo ovo da koristimo za lične okršaje i pritom da pišemo neke stvari koje su deo igre "gluvih telefona" (kao za "bahanalije" u Srni). Mislim da nije u redu.

      Избриши
    10. slažem se sa vama da ne treba gubiti razum i pisati ostrašćeno ali VERA ĆERANIĆ je stvarno ZLA I LUDA!!!

      Избриши
    11. Ovo sigurno nije napisao niko iz Srne.Kad god sam htela usla sam u tu istu kancelariju i uvek me je saslusala i pomogla.Pitajte slobodno nas iz Srne! A ovo ostalo neje za komentar, toliko je nisko i cista zavist. Ljudi, ne igrajte se zivotima ljudi!

      Избриши
    12. Ovo tracarenje o tzv."bahanalijama" u Srni ukazuje na ZAVIST i KUKAVICLUK ,jer ocigledno nemate "petlju" da stanete ispred D.D. i kazete joj u oci sta mislite. Zar je moguce da ste toliko nisko pali....
      I slazem se u jednom-zaista se igrate "gluvih telefona"....

      Избриши
    13. NE TREBA TI "PETLJA" DA STANEŠ ISPRED D.D I DA KAŽEŠ OVE GLUPOSTI TREBA TI SAVEST I SVEST DA IZMISLIŠ OVE GADOSTI. Ako bi se sprovelo neko glasanje (tajno, pošto smo svi ovde veoma hrabri), D.D ima svaki glas nas zaposlenih iz Srne!!!!! Sposobnost ove mlade žene da rukovodi vrtićem u kome se uvek dešavaju seminari , veća......ne treba dovoditi u pitanje , treba pitati zaposlene!!!! I molim vas da isključite "gluve telefone"!!!!

      Избриши
    14. ako zaista radis u srni ,onda ti je poznata " soba za stimung",koju je licno dekorisala gospodja Marina ,ali to je bilo godinu dana pre Danijelinog dolaska
      sto se tice gospodje D D ,o njoj zaista ne mogu da kazem bilo sta lose ,mislim da je jedna kulturna i lepo vaspitana osoba,koja svoj POSAO obavlja na najbolji MOGUCI nacin..koliko nas se direktno suprostavilo direktorki ...budimo postene i ne ocekujmo od drugih ono za sta same nemamo snage

      Избриши
    15. I konacno smo dosli do zakljucka-samo je jadna i zavisna osoba bez imalo savesti (a da pri tom nije ni proverila koliko su te price istinite),mogla da se spusti toliko nisko i optuzi zenu za nesto sto se "mozda" desavalo pre njenog dolaska u Srnu.
      I molim vas , mi imamo mnogo ozbiljnije probleme ,nego sto je ovo....

      Избриши
    16. onaj ko je pisao sve ovo nema nikakve veze sa srnom, ja sam jedan od radnika srne i smatram da je d.d. nepravedno u ovoj prici. d.d. ako nije mogla da pomogne nije nikom ni odmogla. verujem u istinu i da ce nam ona pomoci da iz ovoga sto pre isplovimo i napokon ponovo se bavimo onim sto najbolje umemo poslom. gluvi telefoni su suvisni za ovako hitne probleme ne dozvolimo da skrenemo sa pravog puta.

      Избриши
  47. Drage koleginice, nadam se da će ovo uskoro postati Majina pesma:
    ''Ovo je moja kuća, živela sam tu,
    ovo je moja plata, imala sam nju,
    ovo je neka Goca, što mi uze sve,
    stražari čekajte me, ja nemam gde.

    ОдговориИзбриши
  48. DEVOJKE U NARANDZASTIM MAJCAMA DRAGANA LAKIC RADOVANOVIC NAZIVA JAJARAMA I ULICARKAMA!!!NARAVNO DA NISU SMELE DA ODBIJU ZADATAK KAO STO SINOC NIKO NIJE SMEO DA PODRZI GORDANU RAKIC!I NIJE TACNO DA SU TIM DRAGANE NIKODIJEVIC,TE DEVOJKE SU PREPLASENE KAO I OSTALI ZAPOSLENI!

    ОдговориИзбриши
  49. DRAGE KOLEGE,MOLIM VAS,NEMOJTE DOZVOLITI DA SE OVO PRETVORI U CIRKUC!!!NADAMO SE DA CE NEKO OD NADLEZNIH POSETITI OVAJ SAJT!

    ОдговориИзбриши
  50. Dignimo glas, zajedno!!!!
    Zar treba da nas teroriše grupa primitivaca?
    Sramota!
    Sramota me što sam u kolektivu gde svi misle da se loše stvari dešavaju drugima, da se
    otpuštaju i kažnjavaju najbolji a rukovode najgori!
    A svi ćute!!!!
    Šta mislite, ko će rešiti naš problem....?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovani 569 zaposlenih, koji ste imali hrabrosti,da bar na VO veću svojim glasom , protiv, trenutnog direktora iskažete mišljenje o njenom dosadašnjem radu i njenom liku
      Čitam masu vaših pisanja na blogu i dolazim do sledećih zaključaka -Lik i delo Svetog Save su oskrnavljeni. Možda sledi i Nobelova nagrada ako gospođu predloži gospodin koji još uvek nije saopštio koliko košta Most na Adi.
      Koliko advokata plaća dotična gospođa od sredstava Ustanove i po kom zakonskom osnovu ?
      Statut ustanove - prepisan Zakon, nijedne uredbe o proceduri izbora direktora
      Normativ kadrova u potpunosti nepoštovan- koliko imate više zaposlenih preko normativa ?
      Akt o sistematizaciji- koliko imate vapitača sa različitim opisom poslova ?
      Kako birate kandidate za upravni odbor pred sam istek mandata starog?
      Kakvo vam je to glasanje na VO veću gde je samo 200 ljudi uspelo da izbegne nadgledanje tajnog glasanja ?
      Oirektor nije predsedavajući VO veća i nema pravo da oduzima reč nikome
      Odakle VO veću pravo da menja i utiče na sastav komisije za prebrojavanje glasova?
      Zašto se toliko plašite velike mame, zašto se ne oglase "devojke za atmosferu" , zar im je jači strah od poniženosti?
      Zašto ostavljate Don Kihota da sam juri na vetrenjače, DA LI TREBA ONA SAMA DA SE IZBORI ZA VAS ? Koliko razumem, svi ste ćutali na veću, dotična Goca se ne bori za fotelju, već da otera žutu damu. Veliko poštovanje za Gocu.
      Ako već toliko pišete i kažete da imate dokaze, zašto ne tražite prijem vaše delegacije kod ministra,gradskog sekretara , budzetske inspekcije i drugih relevantnih organa?
      Posle čitanja ovih vaših napisa , ostaje velika gorčina i žal što nisam u vašoj sredini jr bi bile napisane gomile krivičnih prijava
      Ili se odvažite ili uživajte u blagodetima žute dame
      To što je žuta je najmanje strašno,strašno je šta vam radi a vi ćutite zanela se "Sv. Savom" i umislila da je veća i od svog Borisa i dr. O kakvom se moralnom liku radi, zna njen bazen u kome pere svoje grehe.
      Probudite se, ne zaboravite da su mnogo osetljivi na napise u štampi!!!

      Избриши
  51. NADAM SE DA NISTE ZABORAVILI KAKVO ZLOSTAVLJANJE I TORTURU JE OD MAJE STEFANOVIC DOZIVELA NASA DRAGA KOLEGINICA BRANKA KNEZEVIC BIVSI RUKOVODILAC SRNE.

    ОдговориИзбриши
  52. Malo je onih koji na svojoj kozi nisu osetili Majinu torturu.Bilo je slucajeva da nekoga nagazi na hodniku i da ga oplete onako bez razloga.Verovatno je tog dana procenat bio mali.

    ОдговориИзбриши
  53. E,u tome je i problem sto svi cute, sto niko otvoreno nista ne kaze, sto svi govore po coskovima.... Imam 32 godine staza i jos nisam dozivela da moje koleginice glasaju za nekog koga ne poznaju (kad je bila ona farsa od predloga za UO, kada "navodno" rukovodioci nisu znali sta i kako, ma daj, kako da ne:-), a svojoj koleginici sa kojom rade i vrstan je vaspitac okrecu ledja, SRAMOTA !!!! Ma, ljudi Goca V. Rakic je izabrana od strucnog veca i zaposlenih za direktora i to je cinjenica. I nad Bogom ima Bog... Kako moze neko i dalje da bude direktor, a zaposleni ga NECE, ocigledno "nema obraza", i mnogo stosta... Dosta je vise da nam rukovode NAJGORI, nesposobni, primitivni... Dajte da se cujemo, da nas cuju, samo slozni mozemo postici cilj, ono za sta smo glasali!!!

    ОдговориИзбриши
  54. Nije u pitanju obraz, nego STRAH. Ko god dođe posle Maje firmu će tek preuzeti kada mu revizor da saglasnost da je sve ok. Pošto svi znaju za malverzacije dotične, onda je jasno zašto se bori na smrt. Zna ona da je zaposleni nisu nikada hteli, ali to nju nije briga bilo nikada, ali strah od odgovornosti, a možda i zatvora je čudo. Predlažem da sednemo na tel. i zovemo Ministarstvo prosvete, odborničku kancelariju Napredne stranke u Skupštini, Gradski odbor Napredne stranke, pa će neko čuti. Naravno tu je i štampa. Zato koleginice od utorka telefon u ruke.

    ОдговориИзбриши
  55. Bice ovde i kandidata za zatvor. Kad se sve ispita bice robije i za Maju i za njenog pulena Serdarevica a i za ostalu ekipu koordinatora koji su bili saucesnici u malverzacijama i kradjama.Nece se oni u grupe vracati. Ceka ih prugasti dezen.

    ОдговориИзбриши
  56. Ima tu jos prodanih dusa i kucnih prijatelja,kumova koje je Maja pozaposljavala pa su joj sad duzni. Upoznata sam jer radim na takvom mestu gde imam pristup diplomama svih zaposlenih i znam da neki koje je Maja zaposlila preko veze nemaju potrebnu strucnu spremu za posao koji obavljaju.A znam i da neki njeni naknadno zavrsavaju skole o trosku firme i to preko veze jer drukcije i ne bi mogli.

    ОдговориИзбриши
  57. Snimanje bez saglasnosti zaposlenih, sastanaka rukovodioca je krivično delo. Tamo smo doživeli da nam naređuju kako da se ponašaju vaspitači gde smo mi rukovodioci za vreme glasanja za UO. Morali smo da prenesemo da ne sme da se pljeska i da će sve biti snimano kamerom. Koga Maja vidi da je aplaudirao kada se ne sme taj će doći na red. Krivično delo, snimanje! Naravno da moramo da se sami izborimo ali to nije njena privatna firma. Nismo ni mi vlasnici. Ono što je do nas mi smo uradili, glasali za Gocu Rakić. Ostalo neka radi Ministarstvo prosvete, a biće posla i za Minisatstvo policije. Sve im je predočeno, nadamo se da se neće praviti da nisu upoznati. Ovo sve zvuči potpuno neverevatno, ali mi tako živimo od kada je ona direktor, kao robovi.

    ОдговориИзбриши
  58. http://www.novibeograd.ds.org.rs/d1621/Nas_tim/Maja_Stefanovic.html

    Ko bi rekao da ima ovoliko vrlina.
    Jeste njena slika, ali ovaj tekst se ne odnosi na nju, da ovi
    iz DS nisu pomešali slike i druge tekstove.

    Kaže da je najbolje vaspitanje - vaspitanje primerom.
    Jadna deca.
    Nadam se da je većina njih i ne viđa.

    e pa, dokle je došla ova zemlja, ovo je stvarno neverovatno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 61.
      Naravno da je decu naučila iz ličnog primera,jer je njena ćerka još u predškolskom pretila vaspitačima otkazima i morali su da idu da joj kupuju hranu koju bi poželela ili da je popodne izvode u dvorište,dok druga deca spavaju!!!

      Избриши
  59. Sve ovo joj je omogućila Biljana Mihail,koja je Maju partijski angažovala i pogurala u DS-u, i koja se sad posipa pepelom.Njih dve dugi niz godina su bile zamene,a kad je postala direktor,Maja je rešila da se svima sveti.Lišno znam da je bivšu zamenicu Vesnu Radović,tri puta za 8 god.prebacivala iz objekat u objekat,a to je samo jedan ob stotine slučajeva.Majino osnovno načelo je-zavadi pa vladaj,a kog nemožeš da zastrašiš,zagorčaj mu život što više nožeš!!!!Znam ja da ničija nije do zore,ali treba tu zoru doćekati normalan,a ovo kod nas je sve osim normalnog,zahvaljujući Maji!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. TO ŠTO JE BILJANA MIHAIL MAJU UČLANILA U DS NE ZNAČI DA JE KRIVA ZA PREOBRAŽAJ IZ JEDNE JADNE MALE SIROMAŠNE MAJE U JEDNU ZVER I HIJENU.LIČNO POZNAJEM GOSPOĐU MIHAIL I ONA NEMA VEZE SA MAJINOM MO0NSTRUOZNOŠĆU

      Избриши
    2. 61
      i ja lično poznajem Biljanu i kažem da nije prvi put loše procenila ljude i njihove sposobnosti,čak i u ličnom životu.A loša procena i verovanje lošem ljudima nas je i dovelo u ovo mat poziciju !!!

      Избриши
    3. RAZUMEM VAS JER SAM I JA JEDNA OD VAS U OSTALOM TO DOKAZUJE MOJE PISMO IZ PET DELOVA POSLATO GOSPODINU MINISTRU A KOJE SAM VAM OKAČILA NA OVOM BLOGU ,ALI IPAKNE TREBA DA GUBIMO RAZUM.SAMIM TIM AKO ZNATE GOSPOĐU MIHAIL ONDA VAM JE VALJDA JASNO DA NIJE ONA IMALA TU MOĆ U POSTAVLJANJU DIREKTORA A I DA JESTE KO BI REKO DA ĆE SVE OVO DA NAS SNAĐE

      Избриши
    4. 61
      o da mogla je,jer je ista ko i ona,propali student filoyovskog fakulteta,kojeg sam lično gledala kako sa skrštenim rukama prima uplakano dete na prijemu,žena je bez emocija,osim za sebe-naravno...jedina razlika između nje i Maje je u tome što Biljana poseduje kućno vaspitanje,a što je potpuno strano gos.Maji!!!

      Избриши
    5. PA SAD AKO BAŠ HOĆETE DA SE PRPUCAVAMO O BILJI ONDA I DA VAM KAŽEM TO DA JE BILJA JEDINA OD NAS OVČICA KOJA SE SVE OVE GODINE SUPROSTAVLJA MAJI I NJENIM LUDAČAMA DOK SVE OSTALE ĆUTIMO I TRPIMO.UOSTALOM NEMA POTREBE DA SE PREPUCAVAMO OKO PERIFERNIH STVARI JER NIJE TO TEMA! TEMA JE MAJA STEFANOVIĆ I NJENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA I TAKO TREBA DA OSTANE!!!

      Избриши
    6. 61
      hahahah...zvuči poznato !!!!!

      Избриши
  60. [url=http://www.novibeograd.rs/photos/velike/vrticireciklaza.jpg]VREME JE ZA RECIKLAŽU[/url]

    ОдговориИзбриши
  61. POZIVAMO JELENU TOKOVIC DA UDJE U GRUPU I RADI SAMA SA 20 BEBA!!!MISLIM DA SE VISE NE BI DRALA NA VASPITACE KADA IM SE POVREDI DETE!!!DOVOLJAN JE STRES KADA NAM SE DESI I NAJEZAZLENIJA POVREDA,A MI JOS MORAMO DA TRPIMO TORTURU I ZLOSTAVLJANJE OD KOMPLETNE UPRAVE!!!POZIVAMO I LJUDE IZ MINISTARSTVA PROSVETE DA UDJU U GRUPE I VIDE KAKO NAPRASNO PREKFALIFIKOVANE SPREMACICE OBAVLJAJU VOR!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. POŠTOVANA KOLEGINICE NE MOŽE JELENA TOKOVIĆ VIŠE DA UĐE U GRUPU POŠTO PRE TOGA MORA DA UĐE U CZ DA ODROBIJA SVE MALVERZACIJE I KRIVIČNE RADNJE KOJE JE RADILA ZA VREME SVOJE VLADAVINE A TO ĆE TAMAN BITI DOŽIVOTNO!!!!

      Избриши
  62. Maja je samo jadna, patetična, naduvana žaba, isfrustrirana svojim izgledom, spada u katogiruju onih koji su bili na vlasti: glupi, pohlepni, a kukavice. Naravno da je kukavica, čovek koji je siguran u svoje vrednosti nema potrebe da gazi po drugima. Ona boluje od ogromne paranoje, kako svi žele njeno radno mesto i zato vlada strahom. Njenu sujetu pumpaju naravno mediokriteti koje je postavila ispod sebe, naravno da su veći mediokriteti od nje, jer ona ne bi mogla da podnese nekoga u svojoj blizini koji je za dlaku bolji. Ako mediokritetu kažu da nisu imali izbora-lažu. Izbor uvek postoji. Pošto je u dubini duše svesna da ne vredi ništa, ona je napravila dil sa istima koji ne vrede ništa (opština, inspekcije, milicija, demokratska stranka) da zajednički se obogate misleći (kao i svi glupi i pohlepni) da će to trajati zauvek. E pa neće! Što duže se bori da jadnica ostane na vlasti to će kazna biti veća. Potpuno bez dostojanstva, ostaće zabeležena u istoriji vrtića Novog Beograda kao pohlepno čudovište. Psihološkom analizom mučeni u detinjstvu, postaju mučitelji kada odrastu. Cela zemlja nam se uprljala takvima i dokle god se ne operemo naša deca nemaju budućnost. Valjda će ova vlast, kojoj smo poverovali da će pomoći da se operemo, ispitati sve ovde napisano. Korupcija, krađa, bahatost. KORUPCIJA! KORUPCIJA!

    ОдговориИзбриши
  63. kako je moguce da bas niko od zaposlenih nema cuku da se suprostavi zutoj vestici!To me podseti na bombardovanje zgrade RTS-a-,kada je onaj smrad Milanovic pod pretnjom otkazima primorao zaposlene da ostanu u zgradi iako se znalo da ce ista biti bombardovana.jeste danas stalan posao sve ali slobodan covek mora da kaze dosta,a ne da se ponasa u stilu da ne moze ona da j..e koliko ja mogu da primim.zato drage sestre alarmirajte nadlezne organe,pre svih medije koji nisu pod njihovom sapom,a kao krjajnja opcija ostaje ULICA.Izadjite na ulicu u vasim pohabanim uniformama i otvorite oci roditeljima i javnosti,da svi vide blagodeti demokratije na NBg.Sada je prilika-ako ova izborna farsa prodje necete moci da pogledate sebe u ogledalo od stida.istrajte do pobede-SRECNO

    ОдговориИзбриши
  64. '61
    Ajmo malo da stepenujemo njenu ''moć'',pa će vam sve biti jasnije.1 pitanje:zašto Đilas ćuti?Pa zato što je Maja dobar poslušnik i što vraće pare koje grad šalje za broj upisane dece i ne mora da pravi još 4-5 vrtića,jer je Maja to sve lepo ugurala u postojoće.2 pitanje:zašto niko ne spominje Jočićku,koja se hvali da nema liste čekanja!!!Pa sam naglask kad slušaš istu,sve govori!Ko normalan otvara vrtić u Belvilu,mrtvom gradu,pa onda da se voze deca u isti????Ko daje da se potpiše kolektivni ugovor,u kojem sitnim slovima piše da sledi otkaz ako se ne potpiše!!!Sudovi,policija,gradska vlada,sve je to organizovan kriminal i zato joj niko ništa ne može!!!Ne sekiram se ja za Maju,je ne znam kako ću platiti kiriju,a i ovo dozivljavam kao njenu promociju i ako je negativno piskaranje!!!Ili nešto ušinite,drage moje,ili ućutite,jer joj samo reklamu pravite!!!

    ОдговориИзбриши
  65. RODITELJI ČITATE LI SVE OVO!

    VIDITE LI U KAKVOM SU STANJU,POD KAKVIM PRITISKOM I U KAKVIM USLOVIMA VAM OVE HRABRE I POŽRTVOVANE ŽENE NE SAMO ČUVAJU VEĆ I VASPITAVAJU VAŠU DECU?

    OVO SU PROSTO VAPAJI ZA POMOĆ!
    POMOZITE IM!
    POMOZITE SVOJOJ DECI!

    P.S. probajte na internetu da pronađete NORMATIVE o broju dece i NORMATIVE o prostornim uslovima u vrtiću PA ĆE VAM SVE BITI JASNO!

    Roditelj.

    ОдговориИзбриши
  66. ZAKON
    O OSNOVAMA SISTEMA OBRAZOVANJA I VASPITANJA

    ("Sl. glasnik RS", br. 72/2009 i 52/2011)

    Član 55

    Postupak za imenovanje članova organa upravljanja pokreće se najkasnije dva meseca pre isteka mandata prethodno imenovanim članovima organa upravljanja.
    ORGANIZACIJA RADA SA DECOM
    Vaspitne grupe
    Član 30

    Vaspitno-obrazovni rad sa decom organizuje se u vaspitnim grupama. Vaspitne grupe mogu biti jaslene, za uzrast od šest meseci do tri godine i grupe vrtića, za uzrasni period od tri godine do polaska u školu.

    Vaspitne grupe mogu biti formirane za decu istog ili različitog uzrasta.

    Broj dece koja se upisuju u vaspitnu grupu, istog uzrasta, jeste:.

    – od 6 meseci do 1 godine 7

    – od 1 do 2 godine 12

    – od 2 do 3 godine 16

    – od 3 do 4 godine 20

    – od 4 godine do polaska u školu 24

    Broj dece u grupi pripremnog predškolskog programa je 26.

    Izuzetno od stava 3. ovog člana, broj dece, koja se upisuju jeste:.

    – na bolničkom lečenju do 15

    – sa smetnjama u razvoju – razvojna grupa 4 do 6

    Ako ne postoji mogućnost za formiranje vaspitnih grupa u skladu sa stavom 3. ovog člana, osnivač može utvrditi manji, odnosno najviše 20% veći broj dece od broja koji se upisuje u vaspitnu grupu, u skladu sa kriterijumima, koje propisuje ministar.

    Kada je Republika Srbija osnivač predškolske ustanove, odnosno škole koja ostvaruje predškolski program, broj dece, u smislu stava 6. ovog člana, utvrđuje predškolska ustanova, odnosno škola, uz saglasnost Ministarstva.

    Kada je autonomna pokrajina osnivač predškolske ustanove, odnosno škole koja ostvaruje predškolski program, broj dece, u smislu stava 6. ovog člana, utvrđuje predškolska ustanova, odnosno škola, uz saglasnost organa autonomne pokrajine nadležnog za poslove obrazovanja.
    Službeni glasnik Republike Srbije, 18 od 26.03.2010

    Za sve koje zanima. Izbor novog UO je nelegalan. Kršenje normativa od strane Direktora je nelegalno, ili su u ovoj zemlji prestali da važe Zakoni?

    ОдговориИзбриши
  67. 61.
    To vam je samo dokaz više,da je ona ''pokrivena'' svim mogućim papirima !!!I ako se radi o komandnoj odgovornosti,onda treba tužiti gradsku vladu !!! Samo se sad postavlja pitanje,smem li ja da ugožavam moju porodicu ili ne.Goca Rakić nema šta da rizikuje i želim joj da ima snage i da istraje u ime svh nas koji smo miševi!!!GOCO,MOLIM BOGA DA TI DA SNAGE I VOLJE U TVOJOJ SAMOTNOJ BORBI KOJU VODIŠ ZA SVE NAS I PROFESIJU !!!A spodobu Maju pitam KAKO SPAVA ?!!!

    ОдговориИзбриши
  68. Mislim da od ovih komentara nemamo mnogo vajde,treba neko da nas skupi.Da li radi neko na tome?Ljudi shvatite da moramo pod hitno reagovati inace nas je sve pobedila.Goco okupi nas jer ovako vise ne vredi pa da idemo zajedno u ministarstvo.STO PRE I STO HITNIJEEE!!!!!

    ОдговориИзбриши
  69. Trebalo bi organizovati strajk!Svi na ulice i pravo pred ministarstvo!

    ОдговориИзбриши
  70. За све храбре раднике П.У. "11 АПРИЛ" Н.Бгд пуна подршка из Раковице!НЕМА ПОВЛАЧЕЊА НЕМА ПРЕДАЈЕ!ДО ПОБЕДЕ
    http://www.youtube.com/watch?v=Fonj5cYNTho

    ОдговориИзбриши
  71. DRAGE KOLEGINICE ORGANIZUJTE SE SVE KOJE IMATE NEKE OK RODITELJE I SA KOJIMA STE MALO BLIŽE UPUTITE IH SVE NA OVAJ BLOG DA PROČITAJU I DA BUDU UPUĆENI I ONI ŠTA IM SE RADI SA DECOM

    ОдговориИзбриши
  72. Drage koleginice, lepo smo se ovde ispisale, a prekosutra kad se sretnemo na poslu pricacemo o lepom vremenu i domacim kolacima. Mislim da je Maja dostigla svoj vrhunac stvorivsi atmosferu opsteg nepoverenja uz pomoc koordinatorki koje sad vec lice na Iliju Cvorovica sa svojim manijama gonjenja...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. NE OČAJAVAJTE KOLEGINICE GLAVU GORE OVO VIŠE NIJE NI POČETAK NJIHOVOG KRAJA OVO JE KRAJ NJIHOVOG KRAJA!!!

      Избриши
    2. 61.
      A M I N !!!!!!!!

      Избриши
  73. Podrška iz PU Palilula, za sve koleginice sa Novog Beograda! Obavešteni smo o vašoj situaciji, ceo Beograd bruji o tome.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. PODRSCI SE PRIDRUZUJE I PU ZVEZDARA SA SLICNIM PROBLEMIMA!SMRT FASIZMU ,SLOBODA NARODU!

      Избриши
    2. POZDRAV I ZA ZVEZDARU!!!IDEMO ZAJEDNO U BORBU!!!

      Избриши
  74. VELIKI POZDRAV ZA KOLEGINICE SA RAKOVICE I PALILULE. HVALA VAM NA PODRŠCI I OSTANITE UZ NAS!!!

    ОдговориИзбриши
  75. Svi dobro znaju da su mnogi primorani da se uclane u Udruzenje predskolskih radnika.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ja nisam čak ni primorana mene nisu ni pitali sami su me učlanili pa ću se u utorak isto tako i sama isčlaniti

      Избриши
  76. Crvena Rakovica
    Драге васпитачице алармирајте надлежне органе,пре свих медије који нису под њиховом шапом,а као крјајња опција остаје УЛИЦА.Изађите на улицу у вашим похабаним униформама и отворите очи родитељима и јавности,да сви виде благодети демократије на НБг.Сада је прилика-ако ова изборна фарса прође нећете моћи да погледате себе у огледало од стида.истрајте до победе-СРЕЋНО Ваши пријатељи из Раковице Солидарност,Слога,Социјализам,Слобода

    ОдговориИзбриши
  77. Šta da vam radim, drage vaspitačice...
    Morate se izboriti protiv tog zla same jer ste
    vi najviše i ugrožene.
    Može vam biti samo gore i gore, shvatite to. vaša je sudbina u pitanju.
    To su opasni kriminalci koji sprovode beskrupulozno svoje planove
    i svoju ličnu korist. Većina od vas to još uvek ne shvata, na žalost.
    Borite se.
    Nema slobode bez borbe!!!
    Nisam iz vaše ustanove ali ću vam se rado pridružiti i pomoći jer
    znam šta vas je snašlo i da vas je zajahao šljam.
    Srećno i držite se!!!

    ОдговориИзбриши
  78. imamo dojavu da sve ovo čitaju maja i njeni kerberi tako da drage koleginice dajte sebi oduška i recite im sve ono što ste htele a niste smele!

    ОдговориИзбриши
  79. Čitam komentare...I ja , muž jedne od vaspitačica" skupih hrabrosti" da nesto zapišem i dam podršku zastrašenim vaspitačima 11. aprila. Dugo već slušam ove priče u svojoj kući i one se potpuno uklapaju u Vaše komentare...
    Mi svi ovde( na sajtu) želimo da naše žene,devojke,majke, čuvajući tuđu decu, svoj posao rade sa zadovoljstvom i osmehom na licu, rasterećene raznih pritisaka od klasičnog mobinga do fizičkih nasrtaja. Tu smo i mi muževi da Vam pomognemo u toj pravednoj borbi protiv diktatora i nečoveka Maje Stefanović i njene mafijaške klike!!!
    DO PRAVEDNE POBEDE!

    ОдговориИзбриши
  80. Чита Маја, али чита и Ђилас,Јовчић,Вучић,"Курир","Инсајдер"итд...

    ОдговориИзбриши
  81. Prosleđena adresa linka svima: Ministarstvu, FB stranici Aleksandar Vučić (svi koji imate FB samo kopirajte link i pustite kao poruku FB Aleksandar Vučić), odborničkoj grupi Napredne stranke u Skupštini grada, novinama (naravno koje nisu pod njihovom kontrolom)i na još nekoliko mesta: Agencija za borbu protiv korupcije, Saša Janković-zaštitnik građana tel.011/ 2068 100 (za mobing)Zovite, pišite, kontaktirajte!

    ОдговориИзбриши
  82. Drage koleginice, kada se već odvilo klupko i kada su na videlo izašli svi nezakoniti postupci dotične direktorke, mislim da ne treba preskočiti i ne pomenuti još jednu veliku prevaru u nizu... vaspitačima sa svih drugih opština u gradu već odavno je priznat i plaćen fakultetski koeficijent! Zašto samo na Novom beogradu to još uvek nije realizovano???! Da li je stvarno istina to sto nam je gospođa rekla da ona to ne može da odradi mimo zakona,već da mora da poštuje zakon hahahhah Da li je moguće da direktori svih drugih opština krše zakon (kako ona kaže) a ona želi da ispoštuje isti ???????!!!! Kada ce se i ovo pitanje pokrenuti???

    ОдговориИзбриши
  83. Vrlo brzo cemo videti ko je citao ,a ko nije jer pobrojane novine su pisale o mnogim aferama i cisto sumnjam da ce propustiti ovakvu sramotu da objave.Ja sam jedan od bivsih odgovornih vaspitaca koji je gledao mnoga Majina izivljavanja urlikanja i vredjanja i danas me zeludac zaboli od nemoci da uradim bilo sta.Pa njene pulenke Lakicka,Boricka a tek cvecka Mitrovicka i ona ogranicena Tokovicka one su sramota za nasu profesiju.Zao mi je sto ovog momenta nemogu javno da podrzim Gocu Rakic (bojim se izgubicu posao ), ali se nadam da cu uskoro moci.Napred koleginice pustite glas pa makar i anonimno !!!!

    ОдговориИзбриши
  84. Pitajmo Tanju Ahel vaspitaca,rukovodioca bez grupe,vodju tima za kvalitet,standarde i procedure,"domacicu"vrtica "Sunce"dal je po politici Ustanove "11april"i po proceduri izbacivanje socijalnih radnika Ranka Tomica i Dusana Trkulje u petak 9.11.2012.Jel se tako i na taj nacin dobija licenca za standarde?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. a ona njena jadnica nena aleksić što je samo ljubazna domaćica?bednica!!!

      Избриши
    2. Kakve bre domacice??? Jel vi pricate o VO vecu ili o slavi kod keve?! Koje bre DOMACICE i DOMACINI u DRZAVNOM VRTICU????!!!!

      Избриши
  85. KAD SKINEMO "BIG MAMU" SA VLASTI PREĆIĆEMO NA NJENU EKIPU :JELENU TOKOVIĆ, LJILJU MITROVIĆ, SAŠU MLADENOVIĆ, SRĐANA SERDAREVIĆA, DRAGANU LAKIĆ, DRAGANU NIKODIJEVIĆ,SNEŽANU JOVIĆ(GOSPOĐU IZ SINDIKATA KOJA SE ZGRAŽAVA NA UPRAVNOM ODBORU NA GOCINU IZJAVU DA U FIRMI VLADA MOBING JER SE TOBOŽE GOSPOĐI IZ SINDIKATA NIKADA NIKO NIJE POŽALIO),VERU ĆERANIĆ, RADU KAROVIĆ, TANJU AHEL,NADU BORIĆ,SNEŽANU NOVAKOVIĆ, SNEŽANU JOVANOVIĆ, JASNU MATARUGU.....MORAĆE DA ODGOVARAJU SVE IJEDNA ZA SVA ZLODELA KOJA SU RADILE, A TO JE U NAJMANJU RUKU OTKAZ A ZA NEKE I CZ

    ОдговориИзбриши
  86. A ONA MENTOLKA LJILJA MITROVIC STO MALTRETIRA SVE PO REDU PO UGLEDU NA NA SVOG IDOLA MAJU ,UNISTI ONAJ NAROD U MAJI,JADNICE NESMEJU GLAVU DA DIGNU A NE DA PISNU.

    ОдговориИзбриши
  87. Najgore je što se ovde najdrastičniji primeri kršenja prava zaposlenih i kriminalnih aktivnosti navedene bande ne mogu iznositi jer bi čak i kao anonomni bili prepoznati i trpeli posledice - otkaze. U sprezi sa inspekcijom, a naročito sa sudijama u IV opšt. sudu do sada joj je sve polazilo za rukom. tu su bili advokati Babić i Okanović da premoste gde treba i šta treba.
    Tolike godine su prošle a zaposleni su mislili da neko o tome vodi računa, da su neke stvari nemoguće koje vide svojim očima, ali ipak, kriminalno udruženje Maje Stefanović je uspešno funkcionisalo.
    Sve do sada ispadi su bili pojedinasčni, ona sprovede fingirani disciplinski postupak sa montiranim dokazima i svedočenjema (nažalost) koleginica, UO sve to fino potvrdi, inspekcija utvrdi da je sve po zakonu, naručeni sudija presudi kako mu je rečeno i tako to ide.
    Kad su zaposleni videli da to tako prolazi i da je sve moguće u zemlji Srbiji, šta drugo su mogli osim da ćute - Zaštite ni od kuda.
    Evo, sad se vreme promenilo, red je da se konačno otvori prozor i u PU 11. april da uđe malo svežeg vazduha, da se provetrimo, svak neka dobije po zasluzi.
    Do sada se za ovakavo kriminalno ponašanje mogla dobiti svetosavska nagrada, kao što M. S. kaže na sajtu http://11april-nbgd.edu.rs/novisajt/qdirektorustanove

    "...2009. године добитник је Светосавске награде, коју додељује Министарство просвете Републике Србије за посебан допринос у области предшколског васпитања и образовања. Кандидатура за ову престижну награду је поднета на иницијативу свих запослених Предшколске установе ''11. април''."

    Zamislite, M. Stefanović predložili svi zaposleni... Hahahahahaha.

    E, takve bezočne laži su do sada prolazile. Mnogo takvih laži. Više nego što možete i da zamislite čitajući sve ovo.

    Smejali smo se kad su po novinama osvitali naslovi o smećarskoj i ko zna kakvoj još mafiji. Mislili smo da je to nemoguće, da je glupost. E pa moguće je. Postoji i PREDŠKOLSKA MAFIJA sa svim svojim pipcima. Postoji i funkcioniše zahvaljujući neradu državnih organa (blago rečeno) a u dobrom delu i saučestvovanju u svim kriminalnim aktivnostima.

    PU 11. april je suviže ozbiljna i važna ustanova za ovo društvo da bi sve ovo ostalo bez odjeka i reakcije nadležnih organa.
    Nadamo se da njihovu posetu neće organizovati Majin UO sa kojim prethodno mogu otići negde u kafanu na ručak a može im se spremiti i u Ustanovi (u prisustvu mlađih koleginica) sve po želji... Tako je bivalo do sada.

    Očekujemo što pre reakciju nadležnih organa u PU 11. april na Novom Beogradu.

    Ne dozvolimo da zbog jedne grupe kriminalaca jedna ovakva Ustanova koju su izgrađivale generacije vaspitača, pedagoga, psihologa i ostalih zaposlenih
    bude poligon za iživljavanje glupih, bahatih, primitivnih i neobrazovanih mediokriteta koji zbog partijskih veza i ličnih interesa razaraju sve pozitivno i dobro čega se dočepaju.

    Ovo je APEL nadležnim organima da utvrde istinu i da na osnovu toga rade svoj posao.
    Ali, što je pre moguće.
    Jer, vrlo brzo možete videti Maju Stefanović pod zastavom SNS (kao što je prešla iz JUL-a u DS) i ponovo joj neće moći niko ništa.

    Dokažite da se kriminal ne isplati i da je pravda spora, ali dostižna.

    Pozdrav za hrabre vaspitačice!!!!!



    stopkorupcijibgd@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  88. Drage moje koleginice u utorak svi telefon u ruke i zovimo: MINIASTARSTVO PROSVETE

    Кабинет Министра просвете, науке и технолошког развоја
    Адреса: Немањина 24, Ц крило, VI / 7
    Телефон: 011/3616-489
    Факс: 011/3616-491
    Е-пошта: kabinet@mpn.gov.rs

    Сектор за предшколско и основно образовање и васпитање
    Помоћник министра: мр Желимир Попов
    Адреса: Немањина 24, Б крило, спрат V, соба 8
    Телефон: 011/3615-085
    Е-пошта: zelimir.popov@mpn.gov.rs

    Srpska napredna stranka Gradski odbor
    Савет за образовање
    306-63-94
    306-63-39
    306-63-19

    Председник Савета за образовање:

    мр Љубиша Антонијевић, магистар политичких наука, спец.за тероризам и организовани криминалитет, запослен у републичком Заводу за унапређивање образовања и васпитања.

    Pitajte predsednika Gradskog odbora

    http://snsbeograd.org/pitajte-predsednika-go-sns

    Pitajte Narodnog poslanika:

    http://www.parlament.gov.rs/грађани/питајте/питајте-народне-посланике.55.html

    Što nas bude više više će nas slušati.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. DA LI ZNATE DA JE GOSPODIN ŽELIMIR POPOV MAJIN PRIJATELJ I DA JE DOO SADA SKLANJAO SVE PRIJAVE KOJE SU STIZALE U MINISTARSTVO PROTIV DOTIČNE? ZAOBIĐITE ŽELIMIRA POPOVA!!!!!!!!!!!!!

      Избриши
  89. PREKVALIFIKOVANE SPREMACICE SU VAM TRN U OKU.KAD SU VIDELE KAKVI STE STRUCNJACI "KOLEGINICE MSV" NIJE IM NI TREBALA PREKVALIFIKACIJA.RODITELJI DONOSE SLATKISE,POKONE DA BI BOLJE GLEDALI TU DECU A KAD BI DECA ZNALA DA GOVORE.DIREKTORKA JE SUPER KAKVE STE VI.KAKAV JE TO DIREKTOR AKO NE OBEZBEDI TRI GENERACIJE.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. PA I TI ĆEŠ DA LETIŠ SA NJOM KOKOŠKO.I TEBE ĆEMO DA HAPSIMO!!!

      Избриши
    2. Draga koleginice,sa zavrsenim kursom za sestru vaspitaca,nije lepo da tako pricate o svojim buducim koleginicama,jer ako je istina to sto ste napisali,zasto ste onda zeleli da budete kao mi.Ovaj blog sluzi za podrsku svih radnika "11 aprila",a ne za razna "prepucavanja".Ukoliko mislite da pohvalite direktorku zato sto vam je omogucila da radite sa kursom,pitajte one koji su isto platili taj kurs kao vi,a jos uvek ciste.Ali,zato svako ko je imao bilo kakvu vezu sa direktorkom,mogao je da zaposli zenu,sina,snaju,komsiluk,cak da budu i rukovodioci,jer su ljudi od poverenja,a ostali moraju da cekaju na svoju sansu.U pravu ste da direktor treba da obezbedi tri generacije,ali ne samo u svojoj kuci i kuci svojih pulena.Sledeci put dobro razmislite sta cete napisati ili reci,da ne bi ste ispali smesni.

      Избриши
    3. Drage koleginice,vaspitaci,MSV i spremacice, nepravite razdor izmedju sebe, jer smo svi radnici "11 aprila" i treba i dalje da radimo zajedno. A sto se tice prekvalifikovanih spremacica svaka se borila za sebe i svoj status da u zivotu postigne nesto bolje za sebe i svoju porodicu. Svi smo mi ljudi i obavljamo poslove kako mislimo da treba, bilo da su to sprmacice, MSV-ci ili vaspitaci.

      Избриши
    4. Dzabe pokusavate da napravite razdor medju nama,sada smo sve iste,i po struci i po srcu,resene da ih pocistimo(bile spremacice ili vaspitacice)!!!!!MI SMO 569 ISTIH U JEDNOM!!!!!!!!

      Избриши
  90. Drage vaspitacice, citajuci vase postove, kao diplomirani filolog i majka deteta koje ide u jedan od novobeogradskih vrtica, iskreno sam zabrinuta. Ne zbog vasih bljuvotina koje ovde iznosite ,ne zbog kukavicluka koji time iskazujete, vec zbog kolicine nepismenosti koju sam ovde procitala. I vi sebe zovete prosvetnim radnicima?? Kardinalne pravopisne i gramaticke greske, koriscenje velikih slova, recenicne konstrukcije...najblaze receno, treba da vas bude sramota...Bolje niste ni zasluzile, ako je sve ovo sto ste napisale tacno. Pored toga ,nakon iznesenja ovakvih gadosti pred roditelje, smatram da sve treba da dobijete otkaz! Sve do jedne... Vec koliko sutra cu podneti zahtev za ispisivanje deteta iz vase vrle ustanove. Prijatan dan i razmislite za sta primate plate.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vase je pravo da birate kome poveravate dete. Vrtic nije obavezan. Kako do sada niste primetili da vam dete vaspitavaju "nepismeni"? Mozete da zaposlite diplomiranog filologa da ubuduce brine o Vasem detetu.

      Избриши
    2. Postovana gospodjo "filoloskinja",
      Vi da ste zaista majka deteta koje ide u novobeogradski vrtic brinuli biste o zdravlju svog deteta, o uslovima u kojima boravi. Pogodilo bi vas sto vam deti sedi na stolici na kojoj ste vi sedeli pre dvadeset godina, sto jede iz tembala iz kog ste vi jeli pre dvadest godina(ako ste pre pre dvadeset godina uopste znali gde je Novi Beograd).
      Na vasu srecu, nas posao nije opismenimo decu (to mozete i sami na nekom od stranih jezika koje ste studirali), vec je nas posao VASPTNO OBRAZOVNI RAD. Za to smo ucili skole i u tome nam nema ravnih. U sve mozete da dirate ali ne dirajte draga gospodjo, diplomirani filologu, u nase stucno, kreativno i uspesno obavljanje VASPITNO OBRAZOVNOG RADA. Vaspitaci su izabrali plemenit posao za razliku od vaseg (pod pretpostavkom da zaista jeste filolog, posao koji se najpre radi srcem, pa tek onda stapom i kanapom koje vaspitaci od svojih bednih plata obezbedjuju vasoj deci. Da li znate da oni skupljaju pare da biste vi na irkusima zvanim karnevali imali ozvuenje i culi muziku uz koju vam daca plesu. Znate li da ti isti vaspitaci kupuju bojice, lepkove, papire na kojima vam je vase dete donelo crtez.
      Da ti kazem na srpskom (mada mogu da se kladim da to nije jezik koji si studirala, jebale te tacke i zarezi !!!!

      Избриши
    3. TI NISI RODITELJ VEĆ SI NEKI MAJIN MONSTRUM JER DA SI RODITELJ NE BI OBRAĆALA PAŽNJU NA NAŠE GRAMATIČKE GREŠKE VEĆ BI SE ZABRINULA NAD SUDBINOM SVOG DETETA U KAKVOJ TI DRŽAVI RASTE.A ŠTO SE TIČE ISPISIVANJA DETETA SLOBODNO I ONAKO SU NAM GRUPE PREKO SVAKOG NORMATIVA

      Избриши
  91. Ovo je pisala Maja-master! Samo ona preti otkazima.

    ОдговориИзбриши
  92. Draga roditeljko. Kao diplomirani filolog treba da znate da se posle rečenice ne pravi razmak da bi se otkucao zarez. Podržavam Vaše ispisivanje deteta iz vrtića ali pre svega zbog ogromnog broja upisane dece u grupe. Da li ste razmislili u kakvu osobu će Vaše dete da izraste posle celoga dana provedenog u nesnošljivoj buci i neprekidnom otimanju oko igračaka (pošto ih nemamo). Da li ste razmislili ili barem se interesovali da li je moguć vaspitno-obrazovni rad sa tolikom grupom dece? Ili Vas to kao majku-diplomiranog filologa nije zanimalo? Mislite da ćete to moći nadoknaditi u onih sat-dva što provedete sa svojim detetom? Da li ste se raspitali-kao diplomirani filolog, da je period dece do sedme godine najvažniji period u životu dece? Kao diplomirani filolog, zaista treba da ispišete svoje dete, ali ne zbog vaspitačica koje rade na izmaku svojih snaga sa tolikim brojem dece, čuvajući im glave, nego - kao diplomirani filolog, treba da ispišete dete zbog njegovog budućeg mentalnog zdravlja. Ima mnogo privatnih predškolskih ustanova, doduše kao diplomirani filolog verovatno plaćate vrtić negde oko 3000,00 din. U privatnom ćete dobiti osmeh, farsu, a to ćete platiti 300 EUR. Nadam se da, kao diplomirani filolog, nećete pronaći neku grešku u sklopu mojih rečenica, jadna ja ako pronađete. Draga moja, ne skrećite temu. Nije ovde u pitanju naša pismenost (blog, FB, internet komunikacija imaju svoja posebna pravila pisanja) možda to ne znate kao diplomirani filolog, već je u pitanju ORGANIZOVANI KRIMINAL I KORUPCIJA. O tome je ovde reč draga moja diplomirana majki :)LOPOVI TREBA DA ODGOVARAJU, a ne neko zbog blog komunikacije.

    ОдговориИзбриши
  93. O, pa ovde imamo i provokatore :-)
    Pretpostavljam po "službenoj dužnosti".
    Ne brinite "diplomirani filologu" za naš pravopis,
    ovde se bavimo drugim stvarima.

    Molimo bez skretanja sa teme.
    Izvinite draga gospodjo, ali ne bi smo se više zadržavali u blagougodnom
    i poučnom razgovoru sa Vama, moramo rešavati neke egzistencijalne probleme.
    Znate, neki od nas su nepravedno kažnjavani, suspendovani, otpušteni sa posla.
    O mobingu da i ne govorim.
    Naše porodice zbog toga, ako dozvolite, trpe određene probleme pa se, evo, na ovaj način trudimo da neke stvari ispravimo da bi nam svima bilo bolje, naravno, i Vašem detetu i Vama.
    Bilo je zadovoljstvo komunicirati sa Vama.
    Nadam se da ćemo saradnju nastaviti nekom drugom prilikom, za sada je dovoljno,
    pa Vas molim da nas malo ostavite sa pravopisom (kad ga već i u svojim postovima ne upražnjavate)da rešavamo ovo od čega živimo.
    I izvedite malo svoje dete napolje po ovakvom danu, to je pametnije, verujte mi, nego što spamujete ovaj blog.

    ОдговориИзбриши
  94. M A J A I NJ E N E L U D A Č E S T O P!!! O V O J E N A Š B L O G Z A P I S A NJ E A V I I M A T E V A Š A V E Ć A N A K O J I M A S T E S V E V E Ć R E K L E I P O K A Z A L E ! ! !

    ОдговориИзбриши
  95. Provokatori,dzabe vam prica o pravopisu...Okupite se u vasoj tajnoj organizaciji "Nedremljivo oko"i kujte planove o vasoj buducnosti van P.U."11april"

    ОдговориИзбриши
  96. Drage koleginice, otvorila sam forum http://jedanaestiapril.freeforums.org/index.php tamo sam kopirala sve sto je ovde napisano jer ovaj link nije moguce kopirati i slati ljudima preko neta. tamo slobodno mozete da se registrujete(naravno pod laznim e mail adresama i imenima, jer ne znamo vise sa kojih strana im vire oci i uci) i da dajete svoje komentare.
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne pecajte se na forume. Administratori svih foruma imaju mogucnost da vide IP adrese clanova foruma a samim tim i imena pretplatnika interneta.To sto se vi registrujete laznim imenom nista ne znaci jer se ocitava vasa IP adresa pri logovanju.Meni licno ovo mirise na nekog Majinog strucnjaka za kompjutere.Ostanite na ovom blogu jer je bezbednije.

      Избриши
  97. A zastupnik u "Nedremljivo oko" je:

    http://pretraga.apr.gov.rs/udruzenja/AssociationTrustees.aspx?beid=4443241&rnd=0E55CE4AAC6F95230D93376CD452F8D6A05EB2ED

    Jelena Toković, Majina zamenica.

    Kako se to uvezalo!!!!
    Biće tu poveliki krug koji će morati da položi račune

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. nedremljivo oko je registrovano na adresu dr.ivana ribara 49/31 to je stan majinog oca. ups izvinjavam se gospođi filološkinji na gramatičkim greškama i na pravopisu!!!

      Избриши
  98. NEKA SE SUTRA USIJA I TELEFON INSPEKCIJE RADA!!!!!
    Inspekcija rada
    Odeljenje za opštine: Novi Beograd, Savski venac, Zemun, Surčin, Stari grad i Palilula, Masarikova 5/XI i XII, tel. 3061-671
    Republička inspekcija rada nadležna je za:
    - Kontrolu primene propisa u oblasti Zakona o radu
    - Kontrolu primene Zakona i drugih zakonskih akata iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu (zaštita na radu)

    PROPISI:
    - Zakon o radu („Sl. glasnik Republike Srbije“, br. 25/05, 61/05)
    - Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu („Sl. glasnik Republike Srbije“, br. 101/05)

    ОдговориИзбриши
  99. U vrtiću ,Zvončići. nema tople vode više od mesec dana. Jaslena deca se ,neguju, hladnom vodom. Servirkama su se prsti iskrivili! MAJOOOOOO dok si ti na fitnesu,u restoranu ili pereš kosu toplom vodom kod frizera. Naravno roditelji ništa ne znaju, samo vi,mi i DECA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  100. Koleginice, i to nam je obezbedila BIVSA direktorka, da nam se roditelji mesaju u rad, da rade sta hoce, da nas "psuju", nazivaju svakakvim imenima, tuzakaju ministarstvu, gospodji Jovcic.... Izvinjavam se roditeljima koji su uvek uz nas, ne znam koji je to procenat, ali znam da ce nas i na ovom putu podrzati.... Sto se tice gospodje "filologinje", nije mi jasno kako moze da prica o nama tako kad Majini "puleni" kordinatori i glavni vaspitaci ne znaju da govore,a za pisanje je tek druga prica... Ovde su emocije velike tako da i nije cudno kad se ne pise kako trebe, a uostalom ko to gleda i bas nas briga u ovoj situaciji za pravopis.... i dobro rece koleginica MA JEBALE JE TACKE I ZAREZI!!!

    ОдговориИзбриши
  101. PAZNJA!!!!!!!!!!!!NE NI PO KOJU CENU NE IDITE NI NA KAKAV FORUM NE IDITE!Svaki administrator na forumu moze imati uvid u adrese i tako Vam napraviti vecim ionako prevelik problem,ponavljam ne idite na forume nikakve,zovite pisite Ministarstvu,strajkujte i bilo sta,ali ce tako pecati jednu po jednu i bicete namamljivane,VAN OVOG BLOGA NE IDITE,NE MECKI NA RUPU

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. e lepo rekoh zasto sam napravila forum - da bi moglo da se kopira jer ako ste pokusali da posaljete nekome link ovog bloga videli ste da je to nemoguce. Uopste nije ideja da se prave sajtovi sa temom lik i delo maje stefanovic. cak je i napomenuto da ako se neko i registruje da to uradi sa laznim podacima. ;) pozdrav!

      Избриши
    2. Ali NE MOZE da se lazira IP adresa. Mozda si iskrena a mozda si Majin strucnjak za kompjutere. Izvini ali ne hvala, dobro nam je i ovde.

      Избриши
    3. :D Ja sam Majino trece oko :D Salim se, ja iskopirah tamo sve sto mi je trebalo i poslah na mailove raznih medija. To mu je bila jedina svrha:) Pozdrav:)

      Избриши
  102. A u "Pcelici" godinama kad je kisa curi na sve strane kao da si napolju... dodju razni, gledaju, konstatuju, malo zamazu i odu.. a to traje i traje...

    ОдговориИзбриши
  103. Meni nije problem Maja Stefanovic, kao ni Gordana Rakic. Zanima me samo u kom svojstvu BILJANA MIHAIL u timu podrske Gordani Rakic. Biljana je zena koja se 20 godina klela u Demokratsku stranku, koja sama tvrdi da je dovela na celo ustanove Maju Stefanovic i koja stranku napusta tek 1. septembra ove godine. Sama prica da zna za sve lopovluke, kako Maje, tako i cele stranke i pritom svih godina cuti. Sada prelazi u drugi tim i pitam se da li ce opet ona odrediti ko ce biti direktor Ustanove. Pogledajte, koleginice, uz svo postovanje prema Gordani Rakic, kakvi ljudi su je okruzili. Prva Biljana Mihail, koja je nakon 20 godina "odanosti" stranci, posle izgubljenih izbora, odjednom odlucila da vise ne ignorise kradje. Da li je izdala svoje stranacke prijatelje jer od njih vise nije imala koristi ili je u pitanju zelja da se nadje i u novom taboru kako bi opet mogla da postavlja i smenjuje direktore? Ne zaboravite da ko jednom izda, mnogo lakse to ucini drugi put.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A TI SI JOŠ JEDNA OD MAJINIH LUDAČA? E PA DA TI KAŽEM DA SMO OVAJ PUT MNOGO BOLJE ORGANIZOVANE I DA NEĆETE USPETI DA NAS POKOLEBATE U NAŠOJ BORBI. TO KO JE U NAŠIM REDOVIMA NIJE VAŠ PROBLEM.I AKO TE BAŠ ZANIMA BILJANA JE BILA I OSTALA JEDNA OD NAS 569.A ŠTO SE TIČE NAS KOJE SMO OKRUŽILE GORDANU RAKIĆ SVE SMO POŠTENE I POŠTENO RADIMO SVOJ POSAO ZA RAZLIKU OD VAS KOJE STE OKRUŽILE MAFIJAŠICU LOPOVA HOŠTAPLERKU I HIJENU UBICU SVEGA ČESTITOG I POŠTENOG.TRULIĆETE VI SVE ZAJEDNO U CZ!!!

      Избриши
    2. Drolje Majine opet pokušavaju da nas zavade ali neće im uspeti

      Избриши
    3. I JA SAM JEDNA OD ONIH ŠTO SE KLELA U DS ALI OVAKVOG MONSTRUMA U NAŠIM REDOVIMA NISAM OČEKIVALA.SVAKO IMA PRAVO NA POKAJANJE.

      Избриши
    4. A Biljana se pokajala bas onda kad je njena cerka izgubila radno mesto koje je za nju DS izmislio. Oh, ah, postenja. Zao mi je sto ste tako naivne.

      Избриши
    5. MAJO MAJO BAŠ SI PROVIDNA! PUSTI TI BILJANU BAVI SE SOBOM I POIGRAJ SE MALO SA TOM SVOJOM DEČICOM POŠTO TE ČEKA DU PUT DO KENŠASE!

      Избриши
    6. 61.
      Ne bi se biljana(namarno malim slovom)osrvila na maju(opet namerno malim slovom),da joj nije preotela licencu za glinu !!!E tu je pukla tikva,a dozvolite,jer imam pravo,da dotičnu ne cenim ni kao čoveka ni kao radnika i ne verujem joj ič!!!Ali sam uz Gocu 1000%!!!

      Избриши
  104. ŠTA JE MAJE OD JUTROS STE BAŠ AKTIVNE? RADI GUZA,A ???

    ОдговориИзбриши
  105. Vreme je da nam pomognu svi koji mogu,znaju,zele...Koleginice sa drugih opstina dajte glas podrske.Roditelji,procitajte muku i patnju nas zaposlenih,imajte sluha i vremena,podrzite nas.

    ОдговориИзбриши
  106. Mozete da nastavite da nazivate droljama ljude koji imaju mozga, vi cete, drage moje, ostati polupismena trecina zaposlenih u nasoj P.U. koja neistinama i izmisljotinama pokusava da istera neku "pravdu". Nazivajte mene kako hocete sad, ali mene je sramota sto radim sa osobama koje se usudjuju da se na onakav nacin obrate ministru. Mogle ste da nadjete nekog malo pismenijeg ako vec zelite tako visoko da posaljete svoje skromno misljenje o desavanjima u nasoj ustanovi. To nema veze sa "blogerskom" nepismenoscu, koju tako zucno branite. Srecno sa atakom na mene sad, neradnice! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. JUJUJUJU PAMETNICE PISMENA.SAČUVAJ SVOJU PISMENOST I PAMET ZA ISTRAŽNE ORGANE.I JOŠ JEDNOM DROLJO MAJINA!

      Избриши
    2. Zaboravila si da nam kazes da mozemo da ti po..simo kao sto imas naviku.

      Избриши
    3. Samo da pojasnim, ovo :D je smajli!Samo napred!

      Избриши
  107. Hahahahhaha, slatko se ismejah, Maja da nas zove neradnicama :) Da te ne znam kao zlu paru, pa da ti poverujem. Ne brini se ti za Ministra, brini se za ono što radiš ovih godina. Pismena ili ne (mi svi položismo državni bez veze, za razliku od tebe)važno je da su svi obavešteni o tenderima, nameštaljkama, zapošljavanjima ogromnog broja ljudi potpuno nepotrebnih ustanovi, nepoštovanjem Zakona. Pa neka uđe nezavisan revior i neka proveri :) Koliko si uzel para preko svojih nevladinih organizacija? Evo ovde si namestila Ljilju Mitrović http://solventpoint.rs/content/article/page/udruzenje-predskolskih-radnika, Pa Majo srećno bi bilo, pismena ili ne, odgovaraj samo po Zakonu, ni manje, ni više. Putuj igumane :)

    ОдговориИзбриши
  108. ako je i deo od ovog sto pise tacno ceo rukovodeci kadar koji je godinama na polozaju u ustanovi treba u bacvansku u CZ. Sve treba proveriti pa one koji su stitili takve zajedno sa njima na SUD ,ko se ovajdio drzeci direktorku tolike godine na tu funkciju,ko je stitio.Zar su mislili da se nikada nece pomeriti sa rukovodecih mesta da se nikada nista nece saznati ,podrzavam radnike ustanove u svojoj borbi za postene izbore i bolji zivot svih a ne samo malog kruga tj Maje i sacice poltrona oko nje NE ODUSTAJTE SAD JE PRILIKA ZA SMENU

    ОдговориИзбриши
  109. AKO JE NAŠA PISMENOST JEDINA MANA KOJU SI NAM DO SADA NAŠLA ONDA SMO JAKO PONOSNE ZA RAZLIKU OD TEBE ŠTO NISMO LOPOVI, KRIMINALCI,PROSTITUTKE, MANIPULATORI, LAŽOVI, ŠLJAM, KOMPLEKSAŠI SA TRAUMAMA IZ DETINJSTVA....I BUDUĆI ROBIJAŠI!

    ОдговориИзбриши
  110. Maju sada brane samo iste lopuze kao sto je i ona jer ako padne Maja padaju i one.

    ОдговориИзбриши
  111. NE TREBA VAM OVO "AKO" KOLEGINICE ONE SU VEĆ PALE SAMO ŠTO IH MINISTAR JOŠ NIJE OBAVESTIO ALI BIĆE OBAVEŠTENE VEĆ KOLIKO OVE NEDELJE!

    ОдговориИзбриши
  112. Драге колегинице,
    молим Вас све да сачувате достојанство и да не наседате на провокације.Очигледно је да покушавају да извуку од нас што више увреда, а самим тим да то касније злоупотребе и прогласе нас неваспитаним,полуписменим, тендециозним итд.
    Окренуће све у своју корист.
    Овде се ради о мобингу, криминалу,срозавању струке, обезвређивању васпитно образовног рада.
    Сви већ одавно знамо, (а до сада смо ћутале)шта се дешава у нашој установи.
    Најважнија вест је да је Ђилас изгубио већуну у градској влади.
    Изнесите своје незадовољство пристојно и културно, тако да будете поносне и мирне у својој души!
    Будите сигурне да ће све ово имати одјека у јавности само будите мудре и донекле уздржане.
    Веелики поздрав!

    ОдговориИзбриши
  113. Nadajmo se najboljem...Sutra je utorak 13.11.2012.god.mozda je bas to divan dan za novi pocetak i promene kod vas na N.Bgd.Pozdrav,Rakovica.

    ОдговориИзбриши
  114. Ako u PU ima ovoliko anarhije, bahanalija, korupcije... sta li se tek radi u drugim visim institucijama? Je li moguce u ovim uslovima i ustanovama uvoditi decu u zivot?
    Ako je i delic od ovoga istina, onda ovu direktorku i njene najblize saradnike treba trajno udaljiti iz vaspitno-obrazovnog sistema!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verovali ili ne nazalost SVE je istina i direktorku i njene pulene ne samo udaljiti od dece vec i poslati u zatvor !!!!!!!

      Избриши
  115. "Mozete da nastavite da nazivate droljama ljude koji imaju mozga, vi cete, drage moje, ostati polupismena trecina zaposlenih u nasoj P.U. koja neistinama i izmisljotinama pokusava da istera neku "pravdu". Nazivajte mene kako hocete sad, ali mene je sramota sto radim sa osobama koje se usudjuju da se na onakav nacin obrate ministru. Mogle ste da nadjete nekog malo pismenijeg ako vec zelite tako visoko da posaljete svoje skromno misljenje o desavanjima u nasoj ustanovi. To nema veze sa "blogerskom" nepismenoscu, koju tako zucno branite. Srecno sa atakom na mene sad, neradnice! :D"

    A nije te sramota da misljenje vecine nazivas skromnim misljenjem? Nije te sramota da kazes da su neistine rezultati izbora, mobing koji se desava svakodnevno? Nije te sramota sto pred roditeljski sastanak, sastanak u upravi, sastanak radne jedinice i pred sve druge sastanke dobijes listu nepozeljnih pitanja i odgovora? Nije te sramota sto ti je struka degradirana do te mere da svako moze da te pljune? Nije te sramota kada lila uniformu zamenis crno belom, kad nosis tacne i menjas piksle? Nije te sramota kad ti se Maja koja je, verovala ili ne, samo covek, obraca kao da si lakse mentalno retardirana? A sramota te nepismenosti... Danas su izgleda tacke i zarezi vazniji od svega...

    ОдговориИзбриши
  116. DA SVE JE ISTINA.SA STRAHOM NA POSAO,SA STRESOM NA POSLU A KAD KRENES KUCI ISKLJUCIS MOB.TELEFON DA ODMORIS ALI...ZNAJU TI I BR.FIKSNOG.

    ОдговориИзбриши
  117. Drage moje koleginice
    Nemojmo biti isprovocirane, pa da sve pređe u lični obračun. Mi imamo svoj cilj: POŠTOVANJE ZAKONA! Onaj koga nije izabralo Vaspitno obrazovno veće, bez obzira na odluku Upravnog odbora, nema pravo da bude direktor. MOže da se poziva na malo nejasnu zakonsku odredbu "Posle pribavljenog mišljenja" ali to podrazumeva da se to mišljenje mora poštovati i ako ne postoje zakonske smetnje da se izabere kandidat koji je dobio poverenje Vaspitno obrazovnog veća, onda UO mora tog kandidata da predloži Ministru. Pošto je Upravni odbor već samim stavljanjem na glasanje tri kandidata, zakonski se opredelio da kandidati ispunjavaju uslove, onda mora da prihvati mišljenje Vaspitno obrazovnog veća.
    Drugo, u Upravnom odboru postoji konflikt interesa jer su pojedini članovi u interesnoj ili kumovskoj vezi sa postojećim direktorom, što već predstavlja veliku zakonsku smetnju.
    Treće, izbor novog UO nije sproveden po Zakonu koji tačno precizira kada izbor mora da bude pokrenut: Najmanje dva meseca pre isteka mandata postojećeg UO.
    Držimo se samo Zakona. O malverzacijama, korupciji, mobingu, sve ćemo to posle kada prvo rešimo pitanje izbora direktora.
    Nemojmo se više uopšte prepirati o pismenosti i time umanjiti našu borbu za PRAVDU.

    ОдговориИзбриши