Корупција

среда, 19. јануар 2011.

BAJKA O PRANJU NOVCA PREDSEDNIKA NENADA MILENKOVIĆA I KLAVIR-ŠTIMERKE DIREKTORKE ANE VRBANEC

Bajka o klavir-štimerki Ani Vrbanec započinje sa nastajanjem ustanove Novobeogradske kulturne mreže. Ana Vrbanec i dan  danas je suvlasnica preduzeća “Befak” sa udelom od 50% i to sa svojim bratom Borisom. Ana Vrbanec je u isto vreme i Direktorka budžetske ustanove Novobeogradske kulturne mreže u kojoj naravno prima platu! Šta je onda problem za nas zaposlene? Pa radi se o dokazanom sukobu interesa Ane Vrbanec što se vidi po najnovijem izvodu iz Agencije za privredne registre, materijal je u prilogu ovog teksta. Ana Vrbanec je na mesto direktorke ustanove NBKM došla po preporuci člana Veća Dragana Vujevića. Test sposobnosti direktorka Ana Vrbanec je prošla tako što je nekoliko puta svojeručno izmasirala korpulentnog člana Veća Dragana Vujevića. Čak i dan danas prilikom sastanaka direktorka Ana Vrbanec sedi na radnom stolu člana Veća Dragana Vujevića i prima direktna naređenja kako što više miliona ukrasti od građana Novog Beograda. Svedok ponašanja Direktorke Ane Vrbanec i člana veća Dragana Vujevića je član Sindikata zaposlen u Kadrovskoj službi koji zbog prirode svog posla svakodnevno dolazi kod nejakog Načelnika uprave Đorđa Popca. 

Još veća preporuka Direktorke Ane Vrbanec je čuvena afera klavir “stenvej”, star 40 godina, vredan 2.000 evra, a koji je ona preprodala građanima Niša za 55.000 evra! O tome su u prethodnim godinama pisali Blic, Press, Glas Javnosti, Večernje novosti, Transparentnost Srbija. Svi članci navedenih medija su u prilogu ovog teksta. Prastari, ruinirani, klavir je prodat tako što mu je promenjen serijski broj što je dokazao ekspert čuvenog svetskog proizvođača “Stenvej”. Sudski proces protiv firme “Befak” za krađu 55.000 evra od građana Niša još uvek traje, a Direktorka Ana Vrbanec je danas u prilici da pokrade još više građane Novog Beograda. Zaposleni u  ustanovi NBKM preplašeni su najnovijim zahtevom direktorke Ane Vrbanec da se odobri trošenje još 9.000.000 dinara, jer znaju da joj je ovo poslednja prilika da za sebe i Predsednika Nenada Milenkovića ukrade još novca od građana Novog Beograda. O njenim krađama na “sitno” čitaćete u nekom od sledećih članaka.

Mi zaposleni u Opštini Novi Beograd javno pitamo da li je posedovanje znanja masiranja i znanja krađe miliona dinara osnovni kvalitativni preduslov za bilo kakvo nameštenje kod Predsednika Nenada Milenkovića i člana Veća Dragana Vujevića.

Mi zaposleni u opštini Novi Beograd javno pitamo zašto odbornici svih stranaka (DS, SNS, DSS, LDP, SPS, G17, PUPS) u novobeogradskoj skupštini dozvoljavaju ovakvo ponašanje Predsednika Nenada Milenkovića?
Zašto ćutite odbornici kada su građani glasali za vas odbornike, a ne za Nenada Milenkovića čoveka sa lažnom biografijom i lopovskim manirima koji je uspeo da obmane i pokrade čak i Demokratsku stranku čiji je član!

Građani Novog Beograda pozivamo vas da glasate za Predsednika Nenada Milenkovića ukoliko želite da vas i dalje bajkovito potkrada mi zaposleni u opštini Novi Beograd nećemo glasati više za njega.

Vaš Sindikat!













1 коментар:

  1. imaju 3 firme:
    PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE BEFAK DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, VELIKA MOŠTANICA

    PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I USLUGE BEFAK TRADE CO DOО VELIKA MOŠTANICA

    PIANO LAND DOO VELIKA MOŠTANICA

    ОдговориИзбриши